Haberler

Mahmut Evkuran'dan Bik'e Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran, Basın İlan Kurumu (BİK) Çorum Şubesi'ni ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran, Basın İlan Kurumu (BİK) Çorum Şubesi'ni ziyaret etti.

BİK Denetim Kurulu Üyesi de olan Mahmut Evkuran, BİK Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk'la görüşerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

BİK Genel Kurul Üyesi ve Çorum Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şevket Erzen ile Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru'nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Evkuran, Çorum yerel medyasının Çorumlular için bir şans olduğunu söyledi.

Çorum'da BİK şubesi açılmasının yerel medyanın konumu açısından yerinde bir adım olduğunu belirten Evkuran, hizmetlerin yerinde sunulmasının önemine de işaret etti.

Ziyarette yerel medya ve sorunları hakkında bilgiler de alan Evkuran, "Çorum, basın sektörü açısından sahip olduğu potansiyelle önemli bir konumda" dedi.

Çorum basının sektörel açıdan iyi bir yerde olduğunu kaydeden BİK Şube Müdürü Osman Bolluk'da sundukları hizmetlerle basında kurumsallaşmaya önemli katkılar sağladıklarını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolluk, misafirlerine teşekkür etti.

(BÖ)

12.06.2013 18: 44: 29

TSI

NNNN - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Erzen Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title