Haberler

Zerrin Sümer, 22 yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle evlendiğini açıkladı

Güncelleme:

Usta oyuncu Zerrin Sümer, Gökay Kalaycıoğlu'nun programına konuk olarak, ilk evliliğinin ihanet yüzünden bittiğini ve 22 yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce evlendiğini söyledi.

Sayısız projede rol alan 78 yaşındaki usta oyuncu Zerrin Sümer, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. İlk evliliğinin ihanet yüzünden bittiğini söyleyen oyuncu, 22 yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce nikah masasına oturduğunu söyledi.

"İMDAT DİYECEK İNSANIM OLMAYINCA HAYATIMA BİRİNİ ALMAYA KARAR VERDİM"

Özel hayatından bahseden usta oyuncu "7-8 ay önce evlendim. Kimsenin haberi olmadı çünkü ben bunları söylemem. Yıllar önce İstanbul'da yaşarken bir gece çok hastalandım ve telefona dahi gidemedim.

O dönem telefonlar da çok yoktu. Kendi kendime bu böyle olmayacak demiştim. Oğluma galiba ben hayatıma birini sokacağım dedim. O da 'Olur anne ama evlenme. Nikah kıyma ama kimden hoşlanıyorsan onunla birlikte ol' dedi.

Sonra hakikaten hayatıma birini sokmak için bakındım. O gece telefona dahi gidememem beni çok etkiledi. İmdat diyecek insan yoktu. Korktum biraz. Sonra aradan 1-2 sene geçince şimdiki eşimle tanıştık. İlk defa yıllar sonra birinden hoşlandım.

Benimle ilgilenilmesi hoşuma gitti. Açık açık kendisine de hoşlandığımı söyledim o da çok şaşırdı. Evlilik teklifini de o etti. Aynı yaşlardayız. 22 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Konuşurken bir anda 'biz seninle evlensek ya' dedi. Ben de olur dedim" dedi.

"İLK EŞİMLE İHANET YÜZÜNDEN BOŞANDIK"

İlk evliliğini eğlence sektörünün öncü isimlerinden Günay Tuncel ile yapan ve bir oğlu olan Zerrin Sümer, yaşadığı ihaneti de şöyle anlattı: "Biz bir gece kulübünde tanışmıştık.

Aramızda hoşlanma oldu ve nişanlandıktan sonra 1-2 sene birlikte yaşamaya başladık. Evlendikten sonra hemen çocuk yapmak istemedim, geç oldu biraz.

Tiyatro ile aynı zaman çocuk büyütmek zordu. Sonra bir oğlumuz oldu. Sonra eşim başka birine aşık oldu. Ben hissedince ona itiraf ettirdim. Aldatılmaktan çok gizleyerek beni aptal yerine koymasına üzüldüm. Çünkü biz arkadaş ve dosttuk gurur meselesi yaptım.

Boşanmak istemedi 9 ay sonra dilekçeyi verdi. 15 yıl olunca evliliğe bir monotonluk geldi galiba. Nafaka dahil hiçbir şey talep etmedim. Kendi içimde onu affetmiştim ama oğluma karşı baba olduğunu unuttuğu için onu affedemedim.

Maalesef iyi bir baba olamadı. Bir gün inşallah bana muhtaç olduğun gün gelecek ben de onu göreceğim demiştim ve oldu. İnsan olarak seviyordum ama iyi bir baba ve eş olamadı."

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Gökay Kalaycıoğlu Zerrin Sümer Evlilik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title