Haberler

Yılan Hikayesi'nin başrolleri Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra buluştu

Güncelleme:

1999-2002 yılları arasında yayınlanan Yılan Hikayesi dizisinin başrol oyuncuları Memet Ali Alabora ve Meltem Cumbul yıllar sonra Londra'da bir araya geldi. İkili, buluşmadan çektikleri fotoğrafı da sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Türk televizyon tarihine damga vuran Yılan Hikayesi'nin başrol oyuncuları, seneler sonra buluştu. Gezi Davası'nda müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan ve hakkında yakalama kararı olduğu için Londra yaşayan Memet Ali Alabaro, yaşadığı ülkede Meltem Cumbul ile buluştu.

AYNI ANDA PAYLAŞIM YAPTILAR

Son olarak 1999-2002 yılları arasında yayınlanan dizide rol alan iki oyuncu, buluşmalarından kareleri de sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaştı. Alabora, paylaşıma "Nihayet" notunu yazarken Meltem Cumbul da aynı notla paylaştı. İkilinin paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. 44 yaşındaki Memet Ali Alabora'nın beyazlayan saçları da dikkatlerden kaçmadı.

Yılan Hikayesi'nin başrolleri Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra buluştu

Yılan Hikayesi'nin başrolleri Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra buluştu

Yılan Hikayesi'nin başrolleri Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra buluştu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Memet Ali Alabora Meltem Cumbul Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (7)

Muharrem Akkaya:

Gezi eylemcisi, suçlu kaçak bir insana destek için hitmiş bir bayan. Kendisinin de paylaşımların da terör örgütünü destekleyen açıklamalar var. Kınıyorum. Allah a havale ediyorum. Allah ıslah etsin.

264
207
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

Türk ve Türkiye düşmanları. Bu kadını da ülkemize sokmamak lazım. Teröristi övmek diye ceza var. O adam da terörist.

219
218
yanıtYanıtla
TT:

Aaaa ne kadarda mutlu, kal orda, yokluğun anlaşılmaz...sevimsizler :P

226
151
yanıtYanıtla
Fakır:

kimsenin umrunda olmayan iki insan

167
99
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

gezici hain

111
115
yanıtYanıtla
zırzop:

Vatanına ihanet etmek sıradan bi hal aldı memlekette aman nolcakki der gibi :(

12
9
yanıtYanıtla
Bilal Karagoz:

İki İslam düşmanı bir arada ??

5
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title