Haberler

Yaz Stilinizi Ortaya Koyun

Herkesin Dört Gözle Beklediği Sıcak Yaz Günleri Çoktan Geldi.

Skinny Jean'e önem verin

Skinny modeller, övgüyü hak ediyor. Topuklular veya düz sandaletle 'cool' görünebilirler. Üstelik üzerine giydiğiniz tişört veya bluzun hiç önemi yok.

TULUMLA GÖZ DOLDURUN

"Kısa bir tulum biraz çocuksu görünebilir. Bu yüzden spor ayakkabı fikrinden sıyrılın ve seksi bir stiletto tercih edin" diyor InStyle moda direktörü Cindy Weber-Cleary. Isabel Marant, tulumunu; bilekten bağlı bir sandalet, ince kolyeler ve eğlenceli bir bileklik ile göstermeyi seçti.

DÜZ BLUZA HAREKET KATIN

InStyle stil editörü Neslihan Kıyak Höl, "İşin püf noktası bu rahat ve gündelik bluzu renkli bir kalem etek ile kombinlemek. Böylece eğlenceli ve aynı zamanda baştan çıkarıcı bir görünüme sahip olursunuz" diyor.

NEON İLE DİKAT ÇEKİN

Göz önünde olmaya, dikkat çekmeye korkmayın; özellikle yaz aylarında birkaç ton bronzlaşıp bu neon eteğin canlı etkisini yakalayın.

GÖBEĞİ VURGULAYIN

"Kısa büstiyerler çok sade ve gündelik gelebilir, bu yüzden diğer parçaları daha hareketli tutun" diyor Dita von Teese. Göbeğinizi açıkta bırakacak bir büstiyeri; yüksek belli pantolonlar ya da dizde kalem eteklerle deneyin.

Ayakabılarınızın içine çorap giyin

"Yüksek topuklu ayakkabıların içine bilekte biten çorap giymek; çok çekici ve şirin görünüyor" diyor tasarımcı Penny Lovello. "Çorapların kısa olması bacakları daha çok göstermek açısından ideal" diye de ekliyor.

ŞANS BİLEKLİ Ğİ EKLEYİN

Yaz sezonunda bileklik zincirinizi farklı aksesuvarlarla zenginleştirmeyi deneyin. Birkaç tane boyut ve renk seçin; aksi takdirde modeller üst üste geldiği zaman kendini göstermekte zorluk çeker.

BEYAZI BİR ARADA KULANIN

Artık kombin tamamlayan ayakkabılar sadece koyu renklerde seçilmiyor. Akris, Diesel Black Gold ve DKNY gibi markalar bu yaz podyumlarda baştan aşağıya beyazı kullandılar.

EŞARPLA RENKLENİN HER YERDE FULAR

Marc Jacobs; defilesinde modelleri, bellerinde ve boyunlarında şallar ile podyuma çıkardı. Aynı tarzı siz de kolayca yakalayabilirsiniz. Bunun için eşarbınızı etrafınıza sarın ve ucunu aşağıya doğru sarkıtın.

BAŞINIZIN ETRAFINA SARIN

Bu uygulama için ince ve uzun eşarplar idealdir. İstediğiniz genişliği yakalayabilmek için eşarbı birkaç kez başınızın etrafında dolayın. Eşarbın saç bitiminize yakın olmasına dikkat edin ve boynunuza doğru sarıp düğümleyin.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title