Haberler

Emre Kınay'dan videolu tepki! Orman yangınlarına isyan etti, onlarca kişi destek verdi

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda yangınla ilgili gelişmelere sitem eden Emre Kınay, gündem oldu. Kınay'ın videosu kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Türkiye'nin dört bir yanında başlayan ve hızla büyüyen yangınların kontrol altına alınarak yerleşim yerlerine ulaşmaması için başlatılan hava ve kara destekli müdahaleler devam ediyor. Yer aldığı projelerdeki performanslarıyla adından söz ettiren oyuncu Emre Kınay, dünyanın gündeminde dahi konuşulmaya başlanan yangınlar için sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

443 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından uzun bir video paylaşan Emre Kınay, yangınlarla ilgili düşüncelerini anlattı. Kınay'ın yayınladığı video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Binlerce kişi, kişisel sosyal medya hesaplarından Kınay'ın videosunu paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaştığı video kısa sürede 6,4 milyon izlenmeye ulaştı.

Yangınlara sitem eden Emre Kınay'ın videosu sosyal medyada gündem oldu

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, EMRE KINAY İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, videosuyla kısa sürede gündem olan Emre Kınay ile görüştü. Instagram hesabından paylaşım yapan Kınay, "Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile 20 dakikayı geçen bir süre var olan durumla ilgili görüşme yaptık. Sizlere görüşmenin detaylarını aktaracağım. Geceniz huzurla ve sağlıkla geçsin. Hiçbir provokasyona taviz vermeyin. Bu ülke hepimizin" dedi.

Yangınlara sitem eden Emre Kınay'ın videosu sosyal medyada gündem oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Orman Yangını Emre Kınay Haberler

500

Yorumlar (34)

Yasemin Oz:

gezi de 1 ağaç için ayakalanan alkolik şimdi kafeden bol keseden atıyorsun. çık bir de sahada görelim seni vatan haini, senin gibi şakşakçılarda arkanda ama neyse ki senin gibilere kalmaz bu ülke.

152
132
yanıtYanıtla
Gökhan GB :

senin ve senin gibi düşünenlere de asla kalmayacak dar zihniyetli sen hiç merak etme

yanıt23
yanıt23
Haluk Gurbuz:

Ulan yakana destekleyene laf söylemezsiniz devleti ve yönetenleri kötülersiniz devletin görevlileri canını hiçe sayıp oralarda savaşırken gidip kafede söylem yaparsın siz nasıl insansiniz

136
134
yanıtYanıtla
Duztas Can:

onca hayvan insan telef olurken bu artist domuz ve yavrularına üzülmüş anlaşıldı sen fazla konuşma orada yazlık alacagınıza tatil yapacağınıza birazda yardım eli uzatın ülkenin tüm belediyelerinden itfaiyeci orda doga ile doganın gücü ile kimse baş edemez yangınları hepimiz görüyoruz uçaktan atılan su ve alvei görüp öyle konuşmak gerek.

125
116
yanıtYanıtla
Haluk Gurbuz:

Kesin kafede alkol partisi yapiyordir

84
110
yanıtYanıtla
sdsfs dfsa:

bu adam gezi olaylarındada böyleydi hep.... yaw devletin hatası oldu mademde bir tanede yakan pkklı hainlere söz söylede bizde sana helal olsun be sanatçı diyelim ama nerede o delikanlı sanatçılar...

104
86
yanıtYanıtla
Haluk Gurbuz:

Konuşmasında bile sınıflandırma var

90
96
yanıtYanıtla
SADIK :

adam güzel konuşmuş beyler bayanlar BRAVOO ağzına sağlık

105
79
yanıtYanıtla
Mustafa Günbaş:

hadi lan

69
114
yanıtYanıtla
Haluk Gurbuz:

Bu tür adamlar gezi olaylarındaysa konusuyorladi

91
85
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title