Haberler

Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner, yaşam mücadelesi veriyor! İyileşmek için yardım bekliyor

Güncelleme:

Yıllar önce yayınlanan Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner, sağlık sorunları nedeniyle yaşam mücadelesi veriyor. Sayıner'in son halini gören Berna Laçin ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e seslenerek yardım istedi.

Bizimkiler dizisi ile milyonlarca insanın kalbinde taht kuran oyuncu Uğurtan Sayıner, son günlerde sağlık sorunları ile mücadele ediyor.

OYUNCU İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Usta oyuncunun son durumunun ağır olduğundan bahseden Berna Laçin, Twitter hesabından paylaşım yaparak oyuncunun hastaneye yatırılması için yardım istedi. Usta oyuncu için Twitter'dan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e seslenen Laçin, "İlginizi ve yardımınızı rica ediyoruz" dedi.

Usta oyuncu Uğurtan Sayıner, yaşam mücadelesi veriyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berna Laçin Tunç Soyer İzmir Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

Berna LaCİN:

Peki böyle dışardan yardım dilenene kadar. . sen niye bu işe el atmıyorsun. . . ille belediye mi bakacak. . . o kadar para kazanıyorsun bir hastaneye bir adamı yatıramıyor musun. . . bakımı için sen ne yapabilirsin. . onun yerine sosyal medyada paylaş topu başkasına at. . sonrada ben yazdım öyle yaptılar de. . sen niye o adamı alıp astaneye kaldırmıyordun. . çok mu zor. . .

50
16
yanıtYanıtla
Türkoğlu Türk:

Bu adamin antalyada mekani vardi ne oldu aksama kadar icersen olacağı bu parayi tutsaymış biraz bu günleri düşünseymis

15
38
yanıtYanıtla
ali:

Mekan onun değil. Ne cahil adamsın. Adam da alkolik değil. O bir roldü. Bu kadar nasıl saf olabiliyorsunuz

yanıt10
yanıt1
senmisin türk:

senin gibi türk oğlu türk olmaz olsun inşAllah aynı duruma düşersin

yanıt5
yanıt0
izmirli:

tunç soyer ilce belediye başkanlarına akşam yemeği verdi kişi başı fatura edilen miktar 6700 tl bilginize fazla birşey beklemeyin

23
27
yanıtYanıtla
Son palavra bükücütilki emreeeee:

Kanıt var mi kişi başı 6700tl ne kim yer o kadar birader atma atma attıkça atıyorsunuz

yanıt20
yanıt5
Gurbetci:

Ucuza yemisler, iktidarcilar genelde kisi basi 100 bin tl lik yiyor.

yanıt6
yanıt2
Aylin:

Ne yemis kisi basi o fiyata onuda yaz

yanıt4
yanıt1
naci ahmet:

bu yalana kendinizde inanmadınız herhalde

yanıt3
yanıt0
Canan:

Karpuz ekmek yemis

yanıt0
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title