Haberler

Usta Oyuncu Şenay Gürler, Çukur Dizisindeki Öpüşme Sahneleri Hakkında İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Yakın zamanda Çukur'un kadrosuna dahil olan oyuncu Şenay Gürler, dizideki öpüşme sahneleriyle ilgili "Bu işimin bir gereği" açıklamasını yaptı.

'Çukur' dizisine 'Meliha' karakteri ile dahil olan Şenay Gürler, önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Dizideki öpüşme sahneleri sorulan oyuncu, "Bu işimin bir gereği" cevabını verdi.

"ÖPÜŞMEK İŞİMİN BİR GEREĞİ"

Sözcü'nün haberine göre; ayak üstü kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Şenay Gürler, dizideki Ercan Kesal'la olan öpüşme sahnesiyle ilgili olarak, "Dizideki karakterden dolayı bu kadar dikkat çekti sanırım. Oyunculuk neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum. Bu işimin bir gereği" şeklinde konuştu.

Usta Oyuncu Şenay Gürler, Olay Olan Öpüşme Sahneleri Hakkında İlk Kez Konuştu

"EVLİLİĞİ ŞİMDİLİK DÜŞÜNMÜYORUZ"

Semih Saygıner'le ilişkisinin devam ettiğini dile getiren oyuncu, "Güzel giden bir birlikteliğimiz var ama evliliği şimdilik düşünmüyoruz" dedi.

Usta Oyuncu Şenay Gürler, Olay Olan Öpüşme Sahneleri Hakkında İlk Kez KonuştuŞenay Gürler ve Semih Saygıner

Usta Oyuncu Şenay Gürler, Çukur Dizisindeki Öpüşme Sahneleri Hakkında İlk Kez Konuştu

Kaynak: Magazin

Semih Saygıner Şenay Gürler Nişantaşı Çukur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

vatandaş:

O kadın kardeşin olsa damı işin gereği yaptımderdin. Bu nasıl bir iğrenç meslektir. Mide bulandırıcı

27
12
yanıtYanıtla
SEROAdınızı Yazın:

OYUNCULUK BÖYLE GEREKTİRDİ İŞİMİZ BU. . DİYE BİRDE ÖVÜNMESENİZ ARTIKBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

12
10
yanıtYanıtla
... .:

Böyle sahneler Türkiye'' de değil de yabancı ülkelerde olduğunda ayıla-bayıla izliyorsunuz. . sonra böyle hatunlar bizde yok ki diye eleştiri yapıyorsunuz, sonra da kalkıp ahlak polisliğine oynuyorsunuz . sizi anlamak gerçekten çok zor. imkan olsa da babalarınızdan doğsanız keşke. . . . . . . ???? ( Bu arada ahlakı bozan diziler değil siyasiler bence :))

10
8
yanıtYanıtla
Emre:

O kastettigin kişilerden ne farkın kaldı şimdi. Sonunu iyi getirseydin bari

yanıt2
yanıt1
yako:

Semihi de adam zannederdik!

9
8
yanıtYanıtla
kerimm:

peki sanat dediniz sanat için dediniz öpüştünüz. bu sanattan ülke ne kazandı? hiçbirşey. bilimsel bir buluş yok, uluslararası bir bestemiz yok ama dizilerde çok güzel öpüşüyoruz. ne güzel gelişiyor ülkem. . . maşallah !!!

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hastayım bu kadına

11
3
yanıtYanıtla
Adnan ALTANLAR:

midem bulandı

11
3
yanıtYanıtla
Terme55:

Para işin içine girince sanat oluyor.bu röle karşı çıksalar laiklik elden gidiyehhh derler.

11
2
yanıtYanıtla
Mehmedim:

Şarap gibi kadın ama ben alkol kullanmıyorum

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title