Haberler

Ünlü Televizyon Yıldızı Josie Gibson, Bindiği Takside Saldırıya Uğradı

Güncelleme:

İngiltere'deki Big Brother yarışmasıyla ünlenen Josie Gibson, arkadaşıyla bindiği takside saldırıya uğradı.

Türkiye'de 'Biri Bizi Gözetliyor' olarak da bilinen Big Brother yarışmasının ün kazandırdığı Josie Gibson, dün yaptığı Instagram paylaşımıyla sevenlerini üzdü.

ÖNCE TACİZ, SONRA YUMRUK

Genç kadının anlatımına göre; 32 yaşındaki Josie, gece dışarı çıktıktan sonra biri kadın iki arkadaşıyla taksiye bindi. Evine bırakmak için taksiye aldıkları boksör, Josie'nin arkadaşı Demi'ye cinsel tacizde bulununca, iki kadın tepki gösterdi. Adamı taksiden bindirmeye çalışan ikili, yumruklu saldırıya uğradı.


TAKSİDEN ZOR KAÇTILAR

2010 yılında Big Brother'ı kazanan Josie, taksiden zar zor kaçtıklarını da ifade etti. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin beğendiği Instagram paylaşımında kendisinin, saldırıya uğrayan arkadaşının ve saldırgan boksörün fotoğraflarını paylaştı. Pek çok kişi, adama yorumlarında sert tepki gösterdi.

İşte ünlü yıldızın paylaştığı kareler;



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Big Brother Instagram Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (11)

ASLI:

KADINA ŞİDDET GÖSTERENLER İÇİN İDAM GELSİN.

7
7
yanıtYanıtla
EN ZAYIF ERKEK KADINA SALDIRANDIR:

kalmasın arkadaş ülkede erkek kalmasın böyle olur mu hem biz erkekleri karnında dokuz ay taşıyacak yemeyecek içmeyecek gece gündüzüne katıp bizlerle ilgilenecek sonra büyüdük adam olduk da beni seni onu doğuran yetiştiren yediren içeren uyurken sırtımızı örten terlediğimizde bizler hasta olmayalım diye çırpınan Annelerimize Kadınlarımız hakaret küfür ediyor sanki karşımızda, ki düşman gibi saldırıyoruz yazıklar olsun ne çabuk unuttunuz Peygamberimizin #CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDA# sözünü

yanıt2
yanıt0
hasan:

o iş karşılıklı olur, nüfus kalmaz denyo, çok masumsunuz sanki. . .

yanıt2
yanıt1
HAYDAR:

Makyaj yakışmış.

2
7
yanıtYanıtla
ileri goruslu:

Erkegin bayana ihtiyaci yok.Erkek isini sisme kadinlada gorur.. Bayanin Erkege ihtiyaci var.O yuzden Bayan her zaman erkegin kolesi olmaya mecburdur..

1
5
yanıtYanıtla
İYİ:

SENİN ZİHNİYETİNİ BEN MALL

yanıt0
yanıt0
zoooort:

Kadın sevilir sevilir eşşoğ

5
0
yanıtYanıtla
DOBRA:

ALIN SİZE AVRUPA ALIN SİZE MEDENİYET. BİZDE OLUNCA HEMEN AVRUPAYI ÖRNEK GÖSTEREN CAHİLLER NEREDE. DEMEK Kİ NEYMİŞ HAYVAN HER YERDE HAYVAN.

2
1
yanıtYanıtla
ççç:

bura cok medeni ya sanki en azndan orda az

yanıt1
yanıt0
EN ZAYIK ERKEK KADINA SALDIRANDIR:

kadınlara Annelerimize tv, lerde saldırı şiddet haberlerini görünce ve birde küçük çocuklara kimsesizlere bi çare yalnız savunmasız yaşlılarımıza katledenleri cinsel istismar''da bulunanları gördükçe ayrıca hayvanlara insanlık dışı işkenceleri okudukça inanın içimden Hazreti ALLAH''ım senin şerrinden gazabından sana sığınıyoruz bizleri koru diyerek dua ediyorum

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title