Haberler

Ünlü oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile görüntülenen Ece Erken'den uyarı: Yanlış bir şey yazılmasın, aile dostumuz

Güncelleme:

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken, oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Basın mensuplarını görünce açıklama yapan Erken, "Lütfen yanlış bir şey yazılmasın, Eren aile dostumuzdur" diyerek uyarıda bulundu.

Ekranların başarılı sunucusu Ece Erken, geçtiğimiz ocak ayında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu uğradığı bir silahlı saldırıda kaybetti. Eşinin ani ölümüyle yıkılan Erken, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

"YANLIŞ BİR ŞEY YAZILMASIN"

Habertürk'te yer alan habere göre, zor günleri geride bırakmaya çalışan Ece Erken, sevilen oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile sohbet ederken görüntülendi. Basın mensupları tarafından fotoğraflarının çekildiğini fark eden Erken, "Lütfen yanlış bir şey yazılmasın. Eren, Şafak'ın da çok yakın arkadaşıydı. Aile dostumuzdur" diyerek doğabilecek sıkıntıların önüne geçti.

Ünlü oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile görüntülenen Ece Erken'den uyarı: Yanlış bir şey yazılmasın, aile dostumuz

EŞİNE AİT EVİN İZİNSİZ KİRALANDIĞINI SÖYLEDİ

Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Ece Erken, son olarak eşine ait bir evin izinsiz şekilde kiraya verildiğini ileri sürdü. Sitem dolu bir paylaşım yapan ünlü sunucu, "Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar" dedi.

Ünlü oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile görüntülenen Ece Erken'den uyarı: Yanlış bir şey yazılmasın, aile dostumuz

Kaynak: Habertürk

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Eren Hacısalihoğlu Ece Erken Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500

Yorumlar (9)

Kemal Aslan:

Bu tur laflarin cikacagini biliyorsun neden milletin agzina laf veriyorsun...

127
19
yanıtYanıtla
Arda Sezen :

Evinde görüşseler neler yazarlar sen tahmin edebiliyor musun?

yanıt0
yanıt0
Hek Tor:

Tamam tamam, biz inanırız aranızda birşey olmadığına da, acaba kadir inanır mı?

90
29
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

maşallah çıktıklarının soyadlarının hepside oğlu

87
14
yanıtYanıtla
vedat cici :

he yaw he aile dostundur ece daha adamın 40ı çıkmadı be

75
16
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Üzüntüden ne yaptığını bilememek çok acı olsa gerek!?!?.

71
9
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

BIRKAC AY SONRA CÜZDANI KABARIK BIRINI BULUR ECE !! : )) SINYALLER BUNUN HABERCISI : )) AILE DOSTU IS ARKADASI FALAN FILAN DERKEN !!! CUUPPP !!! : ) AH ECE AH !

42
10
yanıtYanıtla
ismail bey :

Ne yapsın kadın. Ölene kadar yas mı tutsun..

5
3
yanıtYanıtla
ali aydemir :

Ölenle ölünmez Ece, önüne bak.

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title