Haberler

Ünlü Mankenler Avm'de Defileye Çıktı

Antalya'daki bir alışveriş merkezinde düzenlenen defilede, birbirinden ünlü mankenler, podyumda elbise, ayakkabı, yazlık şort ve tişört tanıttı.

Antalya'daki bir alışveriş merkezinde düzenlenen defilede, birbirinden ünlü mankenler, podyumda elbise, ayakkabı, yazlık şort ve tişört tanıttı.

Alışveriş Merkezi Özdilekpark'ta 'Burada Moda Var' haftası kapsamında düzenlenen 'Fashion Week' defilesinde ünlü mankenler, podyuma çıktı. Defilede Şenay Akay, Ece Gürsel, İpek Tanrıyar, Irmak Altuk, İlknur Soydaş ve Şenol İpek gibi ünlü mankenler yer aldı. Yerel mankenlerle birlikte 20 model podyumda yürüdü. Bir çok markanın 2012 ilkbahar- yaz kreasyonu olan elbise, ayakkabı, yazlık şort ve tişörtlerin tanıtıldığı defile renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Podyumda neşesi ve hareketleriyle dikkatleri üzerine toplayan İpek Tanrıyar, ayakkabı tanıtımının gözdesi oldu. Uzun zamandır podyuma çıkmayan Şenay Akay da defilede yoğun alkış aldı. Mankenlik kariyerine Antalya'da başlayan ve İstanbul'a yerleşerek mesleğini burada sürdüren Ece Gürsel, güzelliğiyle dikkatleri üzerinde topladı. 40 dakika süren defilenin finalinde mankenler toplu geçiş yaptı.

Fashion Week etkinliğini geleneksel hale getireceklerini belirten Özdilekpark Antalya Genel Müdürü Şani Aşıroğlu, "AVM'de satışı yapılan markaların tanıtımını her yıl moda haftasında yapacağız" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ece Gürsel Şenay Akay Antalya Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title