Haberler

Ünlü manken Sema Şimşek podyumda düştü

Güncelleme:

Türkiye'nin bir döneme damgasını vuran ünlü mankenler bir projede buluştu. Aralarında podyumları bırakan eski mankenlerin de yer aldığı organizasyonda Sema Şimşek düşerek dikkat çekti.

Türkiye'nin bir döneme damgasını vuran ünlü mankenler bir projede buluştu. Aralarında podyumları bırakan eski mankenlerin de yer aldığı organizasyona çok sayıda davetli katıldı.

Defilede çok sayıda tanınan ismi podyuma çıktı. Eski mankenlerden Sema Şimşek de gecede podyumda yürüyen isimler arasında yerini aldı.

Podyumda elbisesinin azizliğine uğrayan Sema Şimşek yere kapaklandı

YERE DÜŞTÜ

Uzun pembe bir elbise giyen Şimşek, yürüyüşünün sonlarına doğru ayağı elbiseye basınca dengesini yitirerek yere düştü. Seyircilerin alkışları ve çevredekilerin yardımıyla ayağa kalkan Şimşek'in gülümseyerek yürüyüşüne devam etmesi de takdir topladı.

Podyumda elbisesinin azizliğine uğrayan Sema Şimşek yere kapaklandı

YARDIM ALARAK KALKABİLDİ

"If Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı", ikinci gününde podyuma çıkan eski manken Sema Şimşek, giydiği elbisenin azizliğine uğradı.

Sema Şimşek, giydiği elbisenin ayağına takılması sonucu bir anda yere düştü. 2. Sayfa'nın haberine göre; düşme sonrası kuliste ağlayan Sema Şimşek'e, meslektaşlarının sarılarak teselli vermeye çalıştığı öğrenildi.

31 yıldır podyumlarda olan ve ilk kez böyle bir kaza yaşadığını söyleyen Şimşek, kendisi için unutamayacağı kötü bir anı olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Sema Şimşek Türkiye Etkinlik Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title