Haberler

Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Yunanistan'da sürat botuyla kaza yaptı

Güncelleme:

Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'da sürat botu ile kaza geçirdi. Kazada Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır şekilde yaralandı.

Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Yunanistan'da sürat botuyla kaza yaptı

MUĞLA - Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'da sürat botu ile kaza geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün akşam saatlerinde Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. İddiaya göre, tatil için gittikleri Laros Adası açıklarında yemek için yatlarından ayrılan çift zodyakla kayalıklara çarptı. Kazada Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır şekilde yaralandı. Ali Sabancı Laros'ta bulunan bir hastanede İstanbul'dan getirilen özel bir ekip tarafından ameliyat edilip entübe edildi. İç organlarında hasar olan Sabancı Bodrum'a getirildi. İlk müdahalenin ardından çift deniz ambulansı ile Turgutreis Marina'ya getirildi. Ali Sabancı, Bodrum Turgutreis Limanı'ndan hava ambulansı ile İstanbul Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen Vuslat Doğan Sabancı'nın ise tedavisinin ardından Bodrum'dan ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildiği bilgisine de ulaşıldı.

Çift, Bodrum'a getirilirken Ali Sabancı'nın annesi Hayırlı Zerrin Sabancı da limanda çifti bekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ali Sabancı Yunanistan Kaza Magazin Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title