Haberler

Ünlü çiftin oğlunu hastane önünde öldüren kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Güncelleme:

Şişli'de, ünlü şarap firması sahibi Figen Mays ile Randolph Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays'ı acil servis önünde bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu, "Çocuğu kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Akın Kutlu, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle bağlanırken, Emre Tyler Mays'ın annesi Figen Mays ve arkadaşları Randolph Mays ile taraf avukatları katıldı. Ailenin avukatları sanığın cezalandırılmasını talep eden sanık avukatı ise müvekkilinin tahliyesini istedi.

"EN AĞIR CEZA VİCDAN AZABI ÇEKMEM"

Mahkeme, sanık Kutlu'ya son sözünü sorduğunda, sanık "Bu milyonda bir insanın başına gelebilecek bir olay. Vicdan azabı çekiyorum. En ağır ceza vicdan azabı çekmemdir. Çok pişmanım. Adaletli şekilde cezalandırılacağımı düşünüyorum" dedi.

Ünlü çiftin oğlunu hastane önünde öldüren kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıEmre Tyler Mays

CEZADA İNDİRİM UYGULANMADI

Mahkeme heyeti, sanık Akın Kutlu'yu "Çocuğu kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırdı. Mahkeme maktulün çocuk olması nedeniyle cezada indirim uygulamadı.

"KARARDAN DOLAYI HEYETE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Duruşmanın ardından adliye önünde basın açıklaması yapan Figen Mays, "Evet milyonda bir olacak bir olay ama hepinizin başına gelebilirdi. Bu suç örgütü bir aile babası, iki cinayetle yatmış, yargılanmış ve serbest bırakılmış. Oğlu da bu cinayetten serbest bırakılmak için 'Ben çok pişmanım ama işledim bu cinayeti, beni serbest bırakın' diye talepte bulundu. Çok pişman bir insan, cezam neyse razıyım der. Ama cezam neyse razıyım demedi çünkü bu insanların dolaşmaması lazım çünkü hepimiz için bir tehlike. Alınan karardan mahkeme heyetine teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu.

Ünlü çiftin oğlunu hastane önünde öldüren kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıEmre Tyler Mays ve ailesi

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ DOSYAYA GİRMİŞTİ

Bir kavga sonucu darp edilen lise öğrencisi Emre Tyler Mays, 7 Ocak'ta ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüştü. Emre Tyler Mays, sedyeyle indirildiği esnada sanık Akın Kutlu tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Gözaltına alınan şüpheli Akın Kutlu, polise verilmiş ifadesinde, yaralı olan yakınlarını görmek üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldiğini, ambulansla acile getirilen Emre Tyler Mays'in yakınlarını yaralayan husumetli kişilerden birine benzettiği için olayı gerçekleştirdiğini söylemişti. Sanık Akın Kutlu emniyetteki işlemlerinin oluşturmasının ardından ardından 8 Ocak'ta çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olay günü, sanık Akın Kutlu'nun ambulansın kapısının açılmasından sonra elinde gizlenen bıçakla üzerinde bulunan Emre Tyler Mays'ı defalarca bıçakladığı anın güvenlik kamerası çekimi de dava dosyasına girmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Acil Servis Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (40)

oguz:

aynı agırlaştırılmış müebbet cezasını diger vatandaşlarımıza kast edenlere de verilmesi dilegiyle ailesinin ünlü ünsüz bakılmaksızın

57
4
yanıtYanıtla
yellow rose:

şarab mı dedin içilmesi haram olanın üretimi ve ticareti de haram diye bilinir

13
45
yanıtYanıtla
WHITE ROSSE:

belkide gelecegimizi kurtardi?

yanıt4
yanıt13
BİLGİN:

Devlet üretimine izin veriyor, satışına izin veriyor o zaman devlette mi harama el uzatmış oluyor? bu işler karışık işler, yorma sen kendini çok. İnsanların canı yanmış senin yaptığın yoruma bak. bu insanlar Müslüman bile olmayabilir, Müslümanlıkta, acı çeken evladını kaybetmiş insanları yargılamak, hak etmişler tarzı acımasız yorumlar yapmak var mı?

yanıt21
yanıt2
ingiklizlere özel hizmet:

mağdur yabancı diye bu cezayı vermşişlerdir ne de olsa ingiliz milletler topluluğunun gizli üyesi türkjiye ve ingiltere himayesinde yazılmasa da söylenmese de gerçek bu sömümrgeci ülke söümrdüğü ülklede istediği her şeyi yapar kural bu

21
37
yanıtYanıtla
kerem:

adaletin sömürgeci ülkeye yaranma çabası aynen katılıyorum ölen gariban olsa da aynı olur muydu?? vip adelet sadece ingiliz vatandaşlarına sömürdüğü ülkede vip hizmet

yanıt5
yanıt6
Hüsam:

Sence katili serbestmi biraksalardi

yanıt18
yanıt3
vip adalet:

vip adalet ne güzel tabir tam yerine uymulş kerem kardeş demek istediği, m vip adalete hayır hayır her katile bunun gibi ceza vermeleri gerek onu anlatmaya çalıştım

yanıt9
yanıt4
firtik:

yav verilen ceza dogru teske idam verseler fakat benim kafamin almadigi sey serbes birakilmak kontrollu bu yanlis iste

yanıt0
yanıt0
Kerim:

No Rasitizm

yanıt2
yanıt1
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title