Haberler

Tuğba Özay, ani ölümüyle yıkıldığı babasının mezarı başında sabahladı

Güncelleme:

Model ve şarkıcı Tuğba Özay'ın şair babası İlhan Özay, önceki akşam 68 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ani ölümle yıkılan Özay, babasının mezarı başında sabahladı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Tuğba Özay'ın yoğun bakımda olduğu için sevenlerinden dua istediği babası İlhan Özay, cuma akşamı KOAH hastalığına bağlı yaşadığı nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybetti. Babasının hayatını kaybettiği esnada konserde olan ve kendisinden acı haber gizlenen Özay, babasının ölümüyle kahroldu.

"İLK GECENDE SENİ YALNIZ BIRAKABİLİR MİYİM?"

İlhan Özay, Şakirin Camii'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Her fırsatta babasına olan düşkünlüğünü dile getiren Özay ise mezarın başında sabahladı. O anları Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, "Hep yanında olacağım canım babacığım… İlk gecende seni yalnız bırakabilir miydim? Ne ilk gece ne bugün ne yarın... Ben hep senin başının ucunda olacağım. Ta ki yanına gelene dek. Geleceğim babacığım... Yanına da geleceğim… Alev alev üşümek nedir bana bunu öğrettin ya babacığım. Hayatta her şeyi sen öğrettin bana ama keşke bunu öğretmeseydin. Kızın guguk..." ifadelerini kullandı.

Tuğba Özay, ani ölümüyle yıkıldığı babasının mezarı başında sabahladı

TAZİYE YORUMLARI GELDİ

Özay paylaşımına sessiz kalamayan eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, "Canım benim ya... Gece vakti babanı yalnız bırakmayan hayırlı bir evlatsın helal olsun sana nasıl bir sevgidir bu" yorumunu yaptı. Şarkıcı Nadide Sultan ise "Canım benim... Allah baba gibi babaların hepsini rahmetiyle kucaklasın. Ne kadar şanslısın bu kadar sevdiğin bir baban vardı hep de var olacak seninle. Allah sabırlar versin canım" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Tuğba Özay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

corci:

acıyı anlarım gece orada kalmayı da anlarım ama foto çekilip sosyal medyaya koymak hiç samimi gelmiyor nedense.

64
6
yanıtYanıtla
meko:

Kendi koymamış resmi basın çekmiş yayınlamış düşünüpte yorum yapsan keşke

yanıt4
yanıt12
Mikail arman:

Ahirete giden tüm Müslümanlara tabiki Yüce ALLAH'tan Rahmet diliyoruz. Fakat "babamı mezarda yalnız bırakmadım" diyerek fotoğraflayıp bide sosyal mediada yayınlamak nedir yahu.Bu nasıl bir samimiyetsizlik ve densizliktir ! Ölüleri istismar aracı yapmayın günahtır, ayıptır!!!.

26
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Habersiz çek kanka sanki sen sonradan gelmişsin gibi arkamdan

19
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İyi de mezarlıkta çekim , ne alaka

11
4
yanıtYanıtla
virtueslife:

ülke liderimizin mezarda cenazede camide ne kadar foto vermesi normalse bu kadınında fotosu normaldir.

8
6
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Meko, sen cehalet çamurunda kalmışsın.Bide utanmadan yanlış olan bir şeyi savunuyorsun.Basın çekmiş diyorsun ! Basını à ratio bu gece 3, 5 saat mezarda kalacağım diye haber verende Tuğba Özay'dır.Ayrıca basın, Tuğbanın özel hesabından nasıl resim paylaşıyor salak! !!

10
0
yanıtYanıtla
Basralı Hasan :

Allah rahmet eylesin.H ayatı anlamak insanı anlamak demektir diyorlar lakin böyle her yaptığını paylaşanları hiç anlamıyorum. Bazen doğru yaptığını zan ettiği bir şey sadece görsel şov oluyor hemde çok samimiyeten yoksun.

3
3
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Meko, Basının ne işi var o saatte mezarlikta? Azıcık düşünüpte yazsan

2
4
yanıtYanıtla
meko:

magazin gece dolaşıp takiptedir herzaman hasannnn

yanıt3
yanıt4
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title