Haberler

Haziran Ayında Eşinden Boşanan Tuba Ünsal, Yeni Aşkıyla Görüntülendi

Güncelleme:

Haziran ayında Mirgün Cabas'tan boşanan Tuba Ünsal, geçtiğimiz akşam İş insanı sevgilisi Tal Garih ile polis kontrolüne takılınca "Beraberiz, mutluyuz" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz haziran ayında Mirgün Cabas'la yollarını ayıran 36 yaşındaki model Tuba Ünsal, Garih ailesinden Üzeyir Garih'in torunu Tal Garih ile yeni bir aşka başlamıştı. İkili, önceki gün Etiler'de baş başa yemek yedi. Mekandan ayrı ayrı çıkan çift, birkaç yüz metre sonra trafik kontrolüne takıldı. Flaşların patlamasıyla gülmeye başlayan ikili, aşk yaşadıklarını doğruladı.

"KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

Ünsal, ilk kez birlikte görüntülendiği Tal Garih için "Evet beraberiz ve mutluyuz. Güzel bir birlikteliğimiz var" dedi. Garih de ünlü oyuncuyla beraberliği hakkında yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: "Bir süredir beraberiz. O çok özel biri, kendimi şanslı hissediyorum."

Tuba Ünsal ve Yeni Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!Tuba Ünsal - Tal Garih

TUBA HANIM İLE BİRBİRİMİZİ RAHATÇA TANIMAK İSTİYORUZ

Ortak oldukları şirkette Stratejik Planlama Müdürü olarak çalışan aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Kurulu Başkanı ve öğretim üyesi de olan 32 yaşındaki Tal Garih, "Tuba Hanım'la birbirimizi rahatça tanımamız için sizden saygı rica ediyoruz" dedi. Bu ilişkiye Garih ailesinin yaklaşımı ve yorumu merak konusu oldu.

Tuba Ünsal ve Yeni Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

TUBA ÜNSAL NE ZAMAN BOŞANMIŞTI?

Tuba Ünsal, Mirgün Cabas ile olan evliliğini Haziran 2018'de noktalamıştı.

Tuba Ünsal ve Yeni Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

Tuba Ünsal ve Yeni Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

Tuba Ünsal ve Yeni Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

Tuba Ünsal ve Yeni Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

Tuba Ünsal ve Yeni Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Ünsal Tal Garih Alarko Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500

Yorumlar (9)

vv:

kadındaki hız boltda bile yok

8
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

İKİ ÇOCUK ANNESİ OLMAK KOLAY DEĞİL. GERÇEKTEN VÜCUT ÇOK KÖTÜ DEFORME OLUYOR. NE KADAR ESTETİKTE YAPTIRSANIZ YAPTIRIN, SİLİKONLAR TAKTIRIP SPORDA YAPSANIZ SARKIK KALÇALARA, GÖĞÜSLERE SUNİ ÇARELER ARARKEN KENDİNİZİ BİR ANDA ŞİŞME PLASTİK KADINA DÖNDÜREBİLİRSİNİZ. BU TARZ BİR İLİŞKİ YAŞAYAN ARKADAŞIM HEP UZUN SOLUKLU OLMADI, HEM DE UZUN SÜRE SUNİLEŞEN KIZLARDAN UZAK DURDU. KADININ ONU TUTMA ÇABALARI AKLIMA GELİYOR DA. . GERÇEKTEN TUBA''NIN İŞİ ZOR. NE YAPSIN ZAVALLI? GÜZELİM DİYE İSPAT PEŞİNDE

3
1
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Adamı öyle ortaya düşürürler cehennem odunları zinanın adı aşk oldu bu ülkede

3
0
yanıtYanıtla
İki günde bir değiştirse:

Sıra bu sefer bize de gelir, numarayı nerden alacağız acaba.

1
1
yanıtYanıtla
EMRE G.:

son fotodan anlayabilirsiniz her şeyi

2
0
yanıtYanıtla
xzv:

Ne Varmış Fotosunda . . 37 Yaşında Ve iki Çocuk Annesi. . . Nolmuş. . . Fiziği Gayet iyi Makyajsız Halide . . Ekranlarda Dizilerde Reklamlarda Olsun Gördüklerininzin Hepside Boya Güzelleri. . . Makyajsız Hallerini Görseniz Kaçarsınız. . . :) :) :) :)

yanıt0
yanıt0
by:

ne yaparsın bu işler böyle :)

1
0
yanıtYanıtla
Bu uslanmış hali:

Bir kişiyle yetinmiş, en son birkaç erkekle tatildeydi.

1
0
yanıtYanıtla
Büyükturan:

Sonunda yahudiyi bulmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title