Haberler

Trans birey olduğunu açıklayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın ödül törenindeki sözleri yeniden gündemde

Güncelleme:

Tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. Paylaşımları açıklamasıyla gündemden düşmeyen oyuncunun eski görüntüleri de yeniden gündeme gelmeye başladı. Yılmaz'ın bir ödül töreninde yaptığı konuşma ise dikkat çekti.

"UMUT VEREN KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜ DE ALIRSAM BU İŞ TAMAMDIR"

Yılmaz'ın, 2020'de 27'nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü' alırken, sahnedeki konuşmasında, "Bir de bunun 'Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü'nü alırsam bu iş benim için tamamdır" dediği ortaya çıktı.

"TRAVESTİYİM DİYE 'AYOL' DEMEK ZORUNDA DEĞİLİM"

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl rol aldığı Çukur dizisindeki 'Timsah Celil' karakteriyle dikkat çekti. Birçok sinema filmi ve dizide rol alan Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntüyle trans birey olduğunu duyurdu. Oyuncu Yılmaz, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı yayın sırasında ise "Travestiyim, diye 'ayol' diye konuşmak zorunda değilim. Travestiyim, diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim" dedi.

Trans birey olduğunu açıklayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın ödül törenindeki sözleri yeniden gündemde

Trans birey olduğunu açıklayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın ödül törenindeki sözleri yeniden gündemde

İlgili Haberler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Film Festivali Melih Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (4)

mete karaman:

Sezen aksu adem as ve havva annemize saygısızlık yaptı ..kendini bitirdi.toplum içine çıkamaz görürsünüz çok tepki alır

39
20
yanıtYanıtla
cenker :

Dizide Yamaç buna kurşun sıkarken kurşunun neden sektiğini şimdi daha iyi anladım

46
4
yanıtYanıtla
TT:

Düzmece kişiler, düzmece ödüller ve düzmece konuşmaları, yeter artık sıktınız bee... Bu şahsa ödül veriyorlar, diyor ki kadın oyuncu ödülünü alacağım. Nihal Yalçın a ödül veriliyor, erkek oyuncuya aday olmak istiyorum diyor...Mesajı aldık...Cinsiyet değiştiren ödülü kapar, başarılı olur diğerleri sadece alkışlar diyorsunuz...Bizde diyoruz ki ...Erkek olmak olmak güzeldir, Kadın olmakta güzeldir... Siz ne olmak istiyorsanız olun...Nokta...

28
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

yazıklar olsun,ne oluyor,ne oluyoruz.bu nedır ,bırı çıkıp halka mal olmuş sanatçı,sanki dunya yüzün de sanki sözmü yok,kelime mi yok da çıkıp adam ve havva dan nemalanmak sana yakıştımı..bır dıgerı çıkıp da cınsıyet degıstırıyor.

20
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title