Haberler

Trafikte görüntülenen Cem Yılmaz "Arabanız güzelmiş ne iş yapıyorsunuz" sorusuna sessiz kalamadı

Güncelleme:

Trafikte görüntülenen Cem Yılmaz "Arabanız güzelmiş ne iş yapıyorsunuz" sorusuna sessiz kalamadı. Arabalara olan düşkünlüğü ile bilinen Yılmaz'ın toplam 11 otomobili bulunuyor.

Özel hayatı, paylaşımları ve arabalara olan düşkünlüğüyle adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın trafikte karşılaştığı hayranıyla diyaloğu dikkat çekti.

Yakın zaman önce EYT'den emekli olan Cem Yılmaz, siyah aracıyla trafikte bir hayranıyla karşılaştı. Camı açık şekilde ilerleyen komedyen hayranının "Arabanız güzelmiş ne iş yapıyorsunuz?" sorusuna sessiz kalamadı. Videolarla viral olan soruya karşılıksız kalmayan Yılmaz, gülerek "Ne iş olsa yaparım" cevabını verdi. Cem Yılmaz'ın videosu kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Arabalara olan düşkünlüğüyle tanınan Cem Yılmaz'ın 4'ü klasik, 7'si lüks olmak üzere toplam 11 otomobili bulunuyor.

Trafikte görüntülenen Cem Yılmaz 'Arabanız güzelmiş ne iş yapıyorsunuz' sorusuna sessiz kalamadı

Trafikte görüntülenen Cem Yılmaz 'Arabanız güzelmiş ne iş yapıyorsunuz' sorusuna sessiz kalamadı

Trafikte görüntülenen Cem Yılmaz 'Arabanız güzelmiş ne iş yapıyorsunuz' sorusuna sessiz kalamadı

Haberler.com / Betül Cirit - Magazin

Cem Yılmaz Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (22)

Reçel Tahin Etsoğan:

Cem Yılmaz insan bedeni içinde yaşayan Reptilian bir varlıktır, inanmayan varsa Youtube'a girsin Cem Yılmaz TEKETEK 2019 da ki programı izlesin ve Cem Yılmaz'ın sol gözüne dikkatli baksın, gözü ani ve hızlı değişim geçiriyor, kedi gözü gibi çizgi oluyor sürekli olarak bu durum yaşanıyor o program da.

100
25
yanıtYanıtla
Reçel Tahin Etsoğan:

Dakika 4 59 5 00 arasını oynatma hızını düşürerek izleyin sol gözünün değiştiğini görürsünüz, program da aynı şey defalarca oluyor sadece tek seferlik bir şey değil.

yanıt64
yanıt9
Reçel Tahin Etsoğan:

Cem Yılmaz'ın son günlerde ortaya attığı nefes darlığı yaşıyorum demesi bu durumun ortaya çıkmasından dolayıdır, nefesi gayet sağlıklı, bakın ben insanım demeye getiriyor. Kendisi bu durum ortaya çıkınca bu konuyu makaraya aldı. Bahsettiğim program da Cem'in karşısında oturan Necip Memili Cem'e korkarak bakıyor iyi izleyin doğruyu söylüyorum.

yanıt49
yanıt13
Ayhan:

Dediğin saniyelerde bir anormallik göremedim

yanıt15
yanıt40
Reçel Tahin Etsoğan:

Ayhan efendi ben çevremde kime gösterdiysem gördü sen göremiyorsan ya gözünde sorun var, gözün bozuk yada sende onlardansın yazdıklarımı sabote ediyorsun.

yanıt36
yanıt6
Ayhan:

Evet ben de onlardanım :D

yanıt2
yanıt1
Reçel Tahin Etsoğan:

Cem Yılmaz insan bedeni içinde yaşayan Reptilian bir varlıktır, şaka yapmıyorum, Cem'in yakınında ki herkes bunu biliyor.

78
22
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Bu adam komedi lideridir herdaim

24
66
yanıtYanıtla
ismail bey :

Eski tarihlerde soytarı deniliyordu..

yanıt27
yanıt12
Dentgeatio :

Ne iş olsa yapacağından şüphemiz yok. Aksaray, karaköy... "Sözde" halkın sanatçısı seni

47
24
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title