Haberler

Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek'e bir yorum da Selda Bağcan'dan geldi: Nihayet kükredin

Güncelleme:

Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek, dün akşam yayınlandı. Şu ana kadar 5 milyon dinlenmeyi geçen Geççek şarkısına bir yorum da Selda Bağcan'dan geldi. Şarkcıya destek olan Bağcan, "Nihayet kükredin" ifadelerini kullandı.

Son albümünü 2017 yılında başarılı şarkıcı Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek, dün akşam yayınlandı. YouTube üzerinden yayınlanan şarkının klibi 5 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Şarkısında politik mesaj verdiği söylenen Tarkan'a tepkilerin yanı sıra destekler de gelmeye devam ediyor.

"NİHAYET KÜKREDİN"

Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Selda Bağcan da Tarkan'a destek veren isimler arasında yer aldı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bağcan, "Helalsin Tarkan! Nihayet kükredim" ifadelerini kullandı.

Tarkan'a Gülşen, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Onur Akın, İlyas Salman ve Sibel Can gibi ünlü isimlerden de destek geldi.

Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek'e bir yorum da Selda Bağcan'dan geldi: Nihayet kükredin

TARKAN: UMUDUMU KAYBEDER GİBİ OLDUĞUMDA YAZDIM

Geççek'i yayınlamadan önce YouTube kanalında bir video paylaşan Tarkan, şarkısını yazma hikayesini anlattı. Şarkıyı pandemiden dolayı etkilendiği bir dönemde yazdığını söyleyen şarkıcı, "Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. 'Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek'. 'Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım' dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm" dedi.

Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek'e bir yorum da Selda Bağcan'dan geldi: Nihayet kükredin

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Selda Bağcan Geççek Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (24)

Rasim Karakaya:

Hahaha kükremiş de ne olmuş, hemen geri vites yapmış... Şarkıyı pandemiye yazdım diye açıklama yapacak kadar tırsmış, bu mu aslan?

218
201
yanıtYanıtla
HAYRETTİN ŞÖLEN:

anlayana kardeş

yanıt22
yanıt13
macun :

iktidarin gideceğini anlayan tarkan atak yapmış.. mega star olsan ne yazar atilla taşın yarısı kadar olamazsın en azından adam delikanlı gibi en başında rengini belli sanatçı ağır bir kavram zaten.. tarkan şarkıcı sanatçı toplumun halkın aynasıdır herkes taşıyamaz.

97
202
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

2023 SECIMLERINDE CHP BU SARKIYI SECIM MARSI OLARAK KULLANIR MUTLAKA ! : ))

143
45
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

kükremiş seldanın aslanı

62
35
yanıtYanıtla
Mazlum Yesilyaprak:

Eskiden sağ sol vardı kardeş kardeşe düşmandı şimdi sanatcılar aynı durumda Kendini ve ruhunu kiraya vermiş haberi yok Kime kulluk ettiğinin farkında değil kendini sanatçı zannediyor oysa ülkesine zarar veren bir süne

38
21
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Dunyada Enfilasyon, Energi, iklim ve kapimizda Rusya Ukraynayi vuracagi zamanda, dunyanin dengesinin degisecegi yerde kim diker tarkani. Bos isler bunlar.

28
18
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

DURDU DURDU TARKAN HER ZAMANKİ GİBİ TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU...KİM TUTAR SENİ...

17
23
yanıtYanıtla
SıradanVATANDAŞ:

Neci olursan ol Mert ol. Yok koronaya yaptım yok iklim bilmem ne. Delikanlı ol;Kime ne söylemek istiyorsan direk söyle.

15
20
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Bu ülkeyi darbecilere 15 temmuz'da yedirmedik yedirmeyiz darbeler dönemi geçti.

18
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title