Haberler

Güzel model Azra Akın, spor uğruna sakatlandı

Güncelleme:

Ünlü model Azra Akın, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Omzundaki bandajla dikkat çeken Akın, spor salonunda sakatlandığını söyledi.

2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın, Nişantaşı'nda gazetecilere yakalandı. Spor yaptığı sırada omzundan sakatlanan güzel modele nazar değdi. Snob Magazin'in haberine göre; Güzel oyuncu, spor salonunda yaptığı ters bir hareket nedeniyle omzunu sakatladığını söylerken, "Koluma ufak bir bandaj sardık" ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE AİLECEK YEMEĞE ÇIKMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde Eşi Atakan Koru ve oğlu Demir ile ailecek yemek yiyen Akın, gazetecilerin röportaj teklifini kibar bir şekilde geri çevirmişti. Oğlu Demir'in ağladığını söyleyen Azra Akın, "Lütfen kusura bakmayın. Bir dahakine röportaj yapalım. Demir ağlıyor, hayatımdaki en önemli şey" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü model Azra Akın'a nazar değdi!

Ünlü model Azra Akın'a nazar değdi!

Ünlü model Azra Akın'a nazar değdi!

Ünlü model Azra Akın'a nazar değdi!

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Azra Akın Türkiye Haberler

500

Yorumlar (9)

MEGALOMAN:

Öpeyim de cabuk gecsin. . . .

6
10
yanıtYanıtla
Ceylo:

Edepsiz! Evli, çocuklu bir kadına söylenecek söz mü o. Bu nasıl pis bir zihniyettir.

yanıt4
yanıt1
EMEL:

Bu kadının Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenmesini çok isterdim. İkisi birbirlerine çok yakışıyorlardı. Ama ikisi de ayrı dünyalarının insanlarıymış. Şu anki evliliklerinden mutlularsa ne güzel. Her ikisine de mutluluklar dilerim

6
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Ayni fikirdeyim

yanıt5
yanıt0
ww:

katiliyorum gercekten o Kadar cok yakisiyorlardiki Kivanc ile Azra demek yakismakla olmuyor . her ikisinede mutluluklar. fakat Azra cok kibar ve Hanim gercekten onu cooook seviyoruz.

yanıt2
yanıt0
Hro:

Doğru söyle hangi hareketi denedin azra. Yoksa kocan mı yaptı.

2
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Ayıp :)

yanıt2
yanıt0
Easy:

Hani spor sağlığa zararlı değildi :)

2
0
yanıtYanıtla
iwi:

bir model demişler bir oyuncu. ne iş yaptığı belli değil. benim bildiğim ise , güzellik yarışmasında seçilince bi kaç rol verildi. başarısız olduğu için arkası gelmedi. yani oyuncu değil. model desen olabilir. herkes model zaten

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title