Haberler

Taha Duymaz'ın ablasından duygulandıran paylaşım: Allah'ım senden razı olsun

Güncelleme:

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlere Hatay'da yakalanan ve enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın ölümünün ardından ablasından duygusal bir paylaşım geldi. Kardeşiyle son yedikleri yemeğe anlatan abla, "Allah'ım senden razı olsun iyi kalpli kardeşim. Huzurla uyu. Bu dünyada rahat edemedin orada rahat uyu iyi kalpli kardeşim" dedi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, kardeşi, eniştesi ve halası hayatını kaybetti. Kardeşi acısıyla yıkılan abla Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından herkesi duygulandıran bir paylaşım yaptı.

"ALLAH'IM SENDEN RAZI OLSUN"

Taha'nın, oğluyla oynadığı bir videoyu paylaşan Semiha Duymaz, "Bu ben köydeyken. Annemgilde. 'Taha çok acıktım' dedim. 'Abla yufka aldım. Börek mi yapayım sana baklava mı?' dedi. Son yaptığı ve son yediğim yemeğimiz oldu. Allah'ım senden razı olsun iyi kalpli kardeşim. Huzurla uyu. Bu dünyada rahat edemedin orada rahat uyu iyi kalpli kardeşim. Her şeyim" dedi.

Taha Duymaz'ın ablasından duygulandıran paylaşım: Allah'ım senden razı olsun

"HAYALLERİ VARDI, HEPSİ BİR ANDA GİTTİ"

Taha Duymaz'ın hedeflerini yazdığı bilgisayar ekranını paylaşan Semiha Duymaz, "Hayalleri vardı. Hepsi, hepsi bir anda uçtu gitti. En kötüsü hiçbir şey yapamamak" ifadelerini yazdı.

Taha Duymaz'ın ablasından duygulandıran paylaşım: Allah'ım senden razı olsun

TAHA DUYMAZ'IN HEDEFLERİ

Bilgisayar ekranında yer alan Taha Duymaz'ın hedefleri arasında ise "Eğitimimi tamamlayacağım. Aileme güzel bir hayat sunmak için çok çalışacağım. Aşçı olacağım. Ne olursa olsun hep iyi, dürüst bir insan olmaya çalışacağım" yazıyor.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kahramanmaraş Taha Duymaz Hatay Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (2)

ismail bey :

Mevlam, belki bu dünyada özellikle internet alemi vasıtasıyla fazla günaha girmeden yanına aldı...

44
4
yanıtYanıtla
Ay Yıldız:

Kardeş acısının tarifide ölçüsüde yok. Bende 15 gün önce kardeşimi kaybettim. Acısı buradan kıyamete yol olur yeminle. Gözümün önünden gitmiyor hatıralarımız

20
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title