Haberler

Suudi Arabistan'ı Fethetmeye Hazırlanıyor

Hazır giyim markası BNG'nin tasarımları, yurt dışında 150 farklı butikte satılıyor.

Milano Moda Haftası'nda koleksiyonlarını tanıtan ilk ve tek Türk markası olan BNG, dünyanın dört bir yanında 150 butikte tasarımlarını modaseverlerle buluşturuyor. Marka, son olarak önümüzdeki Şubat ve Mayıs aylarında Riyad'da iki mağaza açmaya hazırlanıyor. BNG tasarımlarının arkasındaki isim Nilgün Gülen ile moda yolculuğunu konuştuk:

İlk mağazamızı Tünel'de açtık. Ancak ondan önce tasarımlarımızı yurt dışındaki butiklerde satışa sunmuştuk.

BNG, Milano Moda Haftası'na kabul edilen ilk ve tek Türk markası. 2009-2010 sonbaharkış defilemizi Tuğçe Kazaz'ın başmankenliğinde çok özel bir sunumla gerçekleştirdik.

BİRAZ ARA VERDİK

Gerek yurt dışı butiklerinde yer alma durumu, gerek üst üste gelen mağaza projeleri, gerekse şu anda Hasköy'de yer alan tarihi bir eser niteliğindeki atölyemizin renovasyon sürecinden dolayı Milano Moda Haftası'na katılmaya biraz ara verdik.

Şu an Türkiye'de 13 mağazamız, bir de outlet mağazamız var. 2013'le beraber Türkiye'de bulunan mağazalarımıza yoğunlaştığımız için tasarımlarımızın yüzde 50'sini yurt içinde, yüzde 50'sini yurt dışında satıyoruz. Yurt dışında 150 farklı butikte tasarımlarımız satılıyor.

Önümüzdeki Şubat ve Mayıs aylarında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da iki BNG mağazası açmaya hazırlanıyoruz. Biri Al Negoud Mall Unde, diğeri de Kempinski Burj Rafal Boulevard'da açılacak. Bir yandan da Dubai'de mağaza açmayı planlıyoruz.

Nebahat Çehre, Arzum Onan, Sıla ve Deniz Türkali gibi değerli isimlerin tasarımlarımı giymesi ve beğenmesi, gurur duymama sebep oluyor.

Her sezon gardırobuna mutlaka 20-30 parça BNG tasarımı ekleyerek mağazadan ayrılan sadık bir müşteri kitlemiz var. Müşterilerimizle sadece gerçekleştirdiğimiz defilelerde buluşmuyor, özellikle belli dönemlerde çay saatlerinde bir araya gelerek tasarımlarım hakkında fikir alışverişinde bulunmaya çalışıyoruz.

Markanın yaratıcı kısmında ben yer alıyorum. Eşim Bülent Gülen'in geçmişteki sektör tecrübesi, markamızın gelişmesinde büyük rol oynadı.

ÇAPRAZ GÖĞÜS DEKOLTESİ ÇOK MODA

Dekoltenin her türlüsünü giymek cesaret ister ama son birkaç aydır Hollywood yıldızlarının denediği bir dekolte var ki, bunun için gerçekten de kendinize güvenmeniz gerekiyor. Göğüs dekoltesinin her türlüsünü deneyen yıldızlar, sonunda çapraz göğüs dekoltesine kadar geldi. Bu modayı deneyen isimlerin başında, Hollywood'un en seksi kadınlarının geldiğini eklememize gerek yok sanırım... Bu dekolteyi taşıyabilmek için hem sıkı bir karna, hem de formda göğüslere ihtiyacınız var.

ŞEHİR HARİTALARI HER YERDE

Son dönemin en parlak ismi Christopher Bailey, Burberrry Prorsum için hazırladığı 2014 erkek koleksiyonunu hafta içinde Londra'da tanıttı. Koleksiyonda; Londra haritasının, ceketlerden fularlara kadar birçok parçada kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

EN HAVALI ÇANTA

Plexyglass çantalar popüleritesini sürdürüyor. Chanel'in parfüm şişesi şeklindeki plexyglass çantaları da son dönemin en popüler parçalarından. Rihanna da bu popüler çantayı gardırobuna katmakta gecikmemiş, hatta bir taneyle yetinmeyip iki tane birden almış.

EN POPÜLER KAZAK

Kışın kazak giymek sıkıcıdır diye düşünenler, kendinden gömlek yakası ve kravat desenli bu kazağı görmemiş olabilir! Hollywood'un birçok ismi, Olic+Olivia marka bu kazağı dolaplarına çoktan ekledi bile. Kazağı şık bir davette sezon modasına uygun bir deri etekle giyen Nicky Hilton, esas önemlisinin doğru kombin yapabilmek olduğunu herkese gösterdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Suudi Arabistan Nilgün Gülen Riyad Moda Magazin Haberler

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title