Haberler

Survivor yarışmacısı Poyraz, Dominikli bir ailenin evine girip çuvalla yiyecek çaldı

Güncelleme:

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını söyledi. Ilıcalı, acil durum aday konseyinin, Poyraz'ın yaptığı hırsızlık nedeniyle toplandığını duyurarak, "Poyraz bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla giriyor. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle dolu bir ev. Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup yoluna devam ediyor." dedi.

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip çuvalla hırsızlık yaptığını açıkladı.

"SANA SURVİVOR TARİHİNİN GÖRMEDİĞİ BİR CEZA VERECEĞİZ"

Survivor All Star yarışmasında mavi takımda mücadele eden Yiğit Poyraz, Survivor'ın 56. bölümünde acil durum ada konseyine çıktı. Acun Ilıcalı, acil durum ada konseyi gerçekleştirerek, 'Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Ve konunun muhatabı Poyraz! Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz.' dedi.

Survivor yarışmacısı Poyraz, Dominikli bir ailenin evine girip çuvalla yiyecek çaldıYiğit Poyraz

"SİLAHLI GÜVENLİKLERLE DOLU EVE ÇUVALLA GİRİP NE VARSA ALMIŞ"

Acun Ilıcalı, Poyraz'ın, Dominikli bir ailenin evine girerek yiyecek çaldığını duyurdu. Ilıcalı, "Bugüne kadar aklımı hayalimi durduran, 'Böyle bir şey nasıl olur?' diyeceğim böyle bir olay da hiç olmadı. Akıl tutulması yaşadım. Yaşadık böyle şeyleri ama 'Bu nasıl olur?' diyorum. Konu şu arkadaşlar; Poyraz dere kenarı kamptan çıkarak, ciddi bir mesafe alarak, medeniyetin olduğu alana, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla giriyor. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle dolu bir ev. Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup yoluna devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak. Normal şartlarda durum bu, biz müdahale ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"15 ÖDÜLDEN YARARLANAMAYACAKSIN"

Acun Ilıcalı Poyraz'a verilecek cezaya ilişkin olarak ise, "Sana Survivor tarihinde görülmemiş, yaşanmamış bir ceza vereceğiz. Bu yaptığın cüretteki son nokta. Eğer tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın. İtiraf eden varsa, 'Ben de varım' diyen varsa Poyraz'ın cezasında indirime gideceğiz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yiğit Poyraz Acun Ilıcalı Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (46)

Ali Yilmaz:

Reyting dir o, reytiiinng..

424
9
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Kilometrelerce yürümüş çok uzak mesafedeki bir evden bir çuval yiyecek çalıyor..O bir çuval yiyeceği sırtında kilometrelerce taşıyıp geri mi geliyor?

yanıt58
yanıt0
Nilüfer Çam:

yahu hapis cezası olurdu gerçek değil kurgu duruyor..

303
7
yanıtYanıtla
Murat Çetin:

Dominikte hapis cezası olmaz

yanıt7
yanıt25
Tutankamon Hoca:

Ev soyana her ülkede ceza olur gerçek olsa dominigte olmaz nedemek herkes birbirinin evini soyar her evde silah var diyor zengin vatandaşına bakan ülke değil aç cok

yanıt18
yanıt1
Mesut:

Koyu bir survivor izleyicisiyim bu seneki kadar saçma bi survivor görmedim bu ne ya nerde şımarık egois kendini beğenmiş var toplamışsın acun abi ..????

229
9
yanıtYanıtla
Erdal Koç:

Adam daha geçen survivorda namaz kılarken görüntülendi. Biraz gerçekçi olun , Reyting uğruna saçmaladınız iyice ..

140
28
yanıtYanıtla
Eyup Dağcı:

Namaz Kalkan değildir

yanıt78
yanıt29
Sebastian Szymanski:

Hacı hocadan korkacan

yanıt35
yanıt70
Aykut Kalanoğlu:

Her gördüğün sakallıyı deden zannetme ayrıca açlık ve yokluk insanlara her şey yaptırır !

yanıt21
yanıt5
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title