Haberler

Sürpriz Aşk

Güncelleme:

Altan-Vahide Gördüm çiftinin kızları Alize, bu yılın Best Model of Turkey üçüncüsü Boğaç Aksoy ile objektife takıldı.

Altan- Vahide Gördüm çiftinin kızları Alize, önceki gün bu yılın Best Model of Turkey üçüncüsü Boğaç Aksoy ile objektife takıldı.

En son "Veda" dizisinde rol alan Alize Gördüm'ün Aksoy ile uzun zamandır birlikte olduğu ama ilişkilerini meraklı gözlerden saklamaya gayret gösterdikleri öğrenildi.

AVRUPA'NIN EN BEĞENİLEN MANKENLERİNDEN BİRİ

Yaklaşık 3 senedir profesyonel anlamda yurtdışında modellik yapan 23 yaşındaki Boğaç Aksoy, gittiği ülkelerde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ediyor.

Ülkemizdeki organizasyon firmaları, tanıtımlar ve açılışlar için yurtdışından modeller getirirken, Modanın merkezi olan İtalya ve Fransa gibi ülkeler, Türkiye'den model almaya başladı.

BİR DÖNEM İŞ YOĞUNLUĞUNDAN VATAN HASRETİ ÇEKİYORDU

Türkiye de Selin Boronkay'ın ajansına bağlı olan ve Milano'nun en iyi ajanslarından biri ile sözleşme imzalayan yakışıklı model o kadar çok iş teklifi alıyordu ki geçen sene çalışmalarından dolayı ülke hasreti bile çekiyordu.

O dönemde konuyla ilgili açıklama da yapan Boğaç durumu 'Senede sadece 15 gün Ülkemde kalabiliyorum, Vatan ve aile özlemi çekiyorum fakat ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim' sözleriyle ifade etmişti.

Boğaç yine bu sene de modellik çalışmalarına devam ediyor ve güzel işlere imza atıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Vahide Gördüm Boğaç Aksoy Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title