Haberler

Sosyetik Modacı Siren Ertan, Boğaz Manzaralı Yalısında Gününü Gün Ediyor

Güncelleme:

Aradığı mutluluğu iş adamı Ersin Kayalar'da bulan sosyetik modacı Siren Ertan, Boğaz'a nazır geniş bir salon, 5 oda, mutfak ve 3 banyodan oluşan yalısında gününü gün ediyor.

15 yıllık modacı Siren Ertan, Bebek'teki yalı dairesinin kapısını Maison Française Dergisi'ne açtı. Boğaz'a nazır geniş bir salon, 5 oda, mutfak ve 3 banyodan oluşan dairesini kendisi dekore eden Siren Ertan, mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav'dan yardım almış.

"MİSAFİRİM HİÇ EKSİK OLMAZ"

Siren Ertan"Yeni eve geçerken az eşya alırım. Uzun yıllar aynı eşyaları kullanmayı, onlarla anılarımın olmasını tercih ederim. Kendime ve erkek arkadaşım Ersin'e farklı, renkli sofralar kurmayı severim. Misafirim hiç eksik olmaz" diyor.

ANTİKA MERAKI VAR

Sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanan Siren Ertan'ın antikaya olan merakı her köşede hissediliyor. Siren Ertan "Ersin'e ve misafirlerime renkli sofralar hazırlamayı seviyorum" diyor.

ÖZEL ANILARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIYOR

Sosyal medyada hatırı sayılı bir kitleye sahip olan ünlü modacı, hayatına özel anılarını Instagram hesabından sık sık paylaşıyor.

İşte Siren Ertan'ın lüks yaşamından kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Siren Ertan Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (10)

Realist:

Bu dünyada hak etmediğiniz güzellikleri yaşayın bakalım. Size özenmiyor artık kimse. Bazı şeylere ulaşabilmek için bedel ödendiğini biliyoruz...

10
1
yanıtYanıtla
MUHASEBECİ:

YORUM YOK ANLADINIZ SİZ BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ?

9
0
yanıtYanıtla
fatih:

dünya hali bu kimine karpuz kimine kelek hersey yazi nasip kismet inanmak lazim YÜCE RABBIM kime ne istersem veririm demis bende fikrimi yazmak istiyorum saglikliyim hergün calisiyorum karnim doyuyor en zengin benim ALLAHA bin şükürler olsun.

6
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Allah kimine mal kimine ilim kimine sağlık verir.o varlık bugün sende yarın başkasına geçebilir kibirlenmemek lazım. ayrıca yatak odasındaki o ayetin yeri orası değil.

3
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

MURO isimli arkadaş o malı HAK vermiş ise eyvallah.çevremizde o kadar çok HALK ı soyup kendine kat yat alanlar var buna ne dersiniz.

2
0
yanıtYanıtla
muro:

Arkadaslar yapamadigimiz ve etkileyemedigimiz isleri öbür ve bu dünyaya bagliyoruz , birakin insanlari yasasin istedigi sekilde , onun öyle yasamasini isteyen ve ona hakki veren ve o sansi taniyan bir HAK var , HAK adina konusmayalim.

1
1
yanıtYanıtla
Realist:

Bu dünyada yaşatın da öbür tarafta ne olacak bakalım. Kimsenin o tarafı düşündüğü yok...

2
0
yanıtYanıtla
GERÇEK REALİST:

öbür taraf bizim gibilerin morfini anlamaman ne acı zaten anlasan ya isyan edersin yada intihar edersin.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

YATAK ODASINA AYET ASMAK NASIL BİR KAFANIN ÜRÜNÜDÜR

0
1
yanıtYanıtla
Yatak odasına ayet:

Arkadaslar yatak odasına ayak uzatmedıgı surece ayet asmanın ne zararı olur??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title