Haberler

Şeyma Subaşı'ndan olay yaratan hareket! Bikinisinin altını hafifçe indirdi

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, sosyal medya sayfasından paylaştığı bikinili görüntüsüyle yine gündeme gelmeyi başardı. Subaşı, kendini çektiği videosunda bir anda bikinisinin altını hafifçe indirdi.

Acun Ilıcalı ile evliliğinden Melisa adında bir kızı olan 31 yaşındaki Şeyma Subaşı, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan ilişkisinin bittiğini geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Mohammed Alsaloussi'den ayrılan Subaşı, yaptığı hareketlerle gündem olmaya devam ediyor.

BRONZLUĞUNU GÖSTERMEK İSTEDİ

Mavi bikinisiyle evinde kamera karşısına geçen Şeyma Subaşı yaptığı hareketle takipçilerini bir an heyecanlandırdı. Subaşı, kendini çektiği videosunda bikinisinin altını hafifçe indirdi. Ne kadar bronzlaştığını göstermek isteyen Subaşı'nın bu hareketi, sosyal medyada olay yarattı. Bazı takipçileri Subaşı'nı Anneler Günü'nde bir anneye böyle hareketin yakışmadığını ileri sürerek eleştiri yağmuruna tuttu.

Şeyma Subaşı'ndan olay yaratan hareket! Bikinisinin altını hafifçe indirdi

Şeyma Subaşı'ndan olay yaratan hareket! Bikinisinin altını hafifçe indirdi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mohammed Al Saloussi Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (11)

Nasuh a.:

Şeyma tam açta neyin var görelim. Hem merakımız giderilmiş olur hem sen de sürekli sıyırmak zorunda kalmazsın.

432
14
yanıtYanıtla
Hasan Engin Kalaycı:

Bunun gibilerin haddinden en iyi "zaman" geliyor. 3 5 gune ebeme benzeyecekler ve kimse suratlarina bakmayacak kokusmuslarin. Simdilik gormezden alin arkadaslar. Ilerde evlatlarimiz bizim soyleyemediklerimizi soylerler bunun gibilerine

234
11
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

acun türk halkini zehirlemeye devam ediyor ilimiatinin parayla satin aldigi zacvali yaratiklar ahlak yoksunu edepsizler

114
16
yanıtYanıtla
Hasan Engin Kalaycı:

Bu yorumu hangi embesil begenmedi cok merak ediyorum.. adam mis gibi dogruyu soylemis. Daha ne bekliyordun

yanıt54
yanıt11
Hüsamettin Kılkuyruk:

Ben beğendim hasan abi.. :)

yanıt2
yanıt1
Mikail arman:

Ne aradığını kendiside bilmeyen edepsiz Bedenini gösterip teşhir ettikçe çirkinleşmiş.Yüzüne dikkatlice bakarsanız kırışıklığı ve 40'lı bir bayanın zoraki acı tebessümünü farkedersiniz

118
12
yanıtYanıtla
osman kara kara:

iş bikiniyi sıyırmaya kadar geldiyse durum vahim, demekki gündemden bayağı düşmüş

27
3
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Yav neden eleştiriyorsunuz kadını. Manken kadın, yazdığı kitapları sergileyecek değil ya. Sermayesi güzelliği.

1
15
yanıtYanıtla
sem sem:

başka vasıf olmayınca ayna karşısında geçen bir ömür oramımı acsam buramımı göstersem kaygısı

7
1
yanıtYanıtla
taner ipek:

Obje

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title