Haberler

    Velayetini kaybettiği kızına bağırdığı ses kaydı ortaya çıkan Reha Muhtar, sessizliğini bozdu

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığı iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Davayı kazanan Uğur, eski eşinin 13 yaşındaki kızına bağırdığı anlara ait ses kaydını yayınladı. Kaydın ardından sessizliğini bozan Muhtar, "Kızım uyuşturucu bağımlısı biriyle görüşüyordu. Bir baba olarak ona 5 dakika süre veriyordum" dedi.

    Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın çocukları Mina'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle darp raporu aldıktan sonra İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Önceki gün görülen davada 13 yaşındaki kızı geçici velayeti anne Deniz Uğur'a verildi. Reha Muhtar'a 2 ay süre ile kızı Mina Muhtar'a yaklaşmama cezası verildi. Reha Muhtar bu karardan sonra eski eşi hakkında çeşitli iddialarda bulunup kızını darp etmediğini söyledi.

    SES KAYDI YAYINLADI

    Deniz Uğur bu iddialar sonrası sosyal medya hesabından kızı ve Reha Muhtar'a ait bir ses kaydı yayınladı. Uğur ses kaydını paylaşırken "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah'ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" dedi.

    Ses Kaydı Sonrası Reha Muhtar'dan Açıklama!

    REHA MUHTAR İDDİAYI DOĞRULADI

    Reha Muhtar sosyal medyadan yaptığı açıklamada kendisini savundu. Hürrem Elmasçı Odatv'de yayınlanan yazısında Reha Muhtar'ın kızını koruduğunu ve 13 yaşındaki kızı Mina'nın uyuşturucu bağımlısı bir kişiyle olan sohbetlerini öğrendikten sonra duruma müdahale ettiğini dile getirmişti. Ünlü televizyoncu Reha Muhtar sosyal medyadan yaptığı açıklamasında kızının uyuşturucu kullanımından dolayı hastanede yatmış bir kişiyle internet üzerinden görüştüğünü doğruladı.

    Velayetini kaybettiği kızına bağırdığı ses kaydı ortaya çıkan Reha Muhtar, sessizliğini bozdu

    "KIZIM UYUŞTURUCU MADDE KULLANAN BİRİSİYLE GÖRÜŞÜYORDU"

    Reha Muhtar sosyal medyadan yaptığı açıklamasında kendisini savunarak kızını korumak istediğini dile getirdi. Baba olarak kızının uyuşturucu madde kullanan bir kişiyle görüşmesine tepki gösterdiğini ifade eden Muhtar, "Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan 'Kabal' isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dakika süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?" ifadelerini kullandı.

    Velayetini kaybettiği kızına bağırdığı ses kaydı ortaya çıkan Reha Muhtar, sessizliğini bozdu

    KARARA UYMAZSA ZORLAMA HAPİSLE CEZALANDIRILACAK

    Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığını iddiasıyla açtı. Davaya ilişkin ara kararını oluşturan mahkeme, Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un müşterek 2 çocuğundan biri olan M.D.M.'nin 2 ay süreyle geçici velayetinin anne Deniz Uğur'a verilmesine ve Reha Muhtar'ın 2 ay süreyle kızı M.D.M.'ye yaklaşmamasına, hakkında hakaret içerikli söylemde bulunmamasına karar verdi. Karara uymaması halinde ise ilk ihlalde 3 günden 10 güne kadar, 2. ihlalde 15 günden 30 güne kadar zorlama hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Oğulları P.D.M. hakkında ise herhangi bir şiddet ya da şiddet tehdidi bulunduğuna dair kanaate varılamadığını gerekçe gösteren mahkeme, tüm taleplerin reddine karar verdi.

    Velayetini kaybettiği kızına bağırdığı ses kaydı ortaya çıkan Reha Muhtar, sessizliğini bozdu

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Reha Muhtar Deniz Uğur Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500

    Yorumlar (17)

    Nazmi:

    Kime sorması gerekiyordu evladina bagirirken.. adam baba ,bagirir da döverde yeri geldi mi.. sizemi soracak hadsizlere bak hele.. herkes kendi isine baksın.. reha muhtarda o kadından iyiki ayrılmıs.

    238
    45
    yanıtYanıtla
    Huhi games:

    evladını dövene insan denmez

    yanıt2
    yanıt6
    Sessiz Sessizz:

    Bir babanin kizina bagiramadigi bir donem. Mahfettiginiz yuvalari.

    250
    14
    yanıtYanıtla
    Shef :

    Neyi var bunun ? Anlamadım. Siyasilerin ses ve hakaret tonlarına bakarsak bu da bir şey mi ? kızmış bağırmış, darp etmemiş ki.....

    206
    18
    yanıtYanıtla
    Aslı Can:

    Kızını dövmeyen dizini döver.. bize bagirildida yeri geldi çokta dayak yedik.yuz vermediler bize...tabii bunlar evde annemden oldu.babam hiç bize karışmadı yalan söyleyemem.noldu şimdi sözünden çıkmayız herseye dikkat ederiz.

    32
    4
    yanıtYanıtla
    Batuhan Erol:

    yeri geldiğinde baba bağarır ana sever şefkat gösterir.konu bu kadar net ve kesindir.sağlıklı aile bu şekilde işler.insan sıfır beyin doğar ölene kadar tecrübe edinir.bu veri aktarımını yaparken karşındaki illaki diğer yerleri merak edecek.

    34
    1
    yanıtYanıtla
    Durdurun dünyayı inecek var :

    Uyuşturucu baronlarının sağlam müşterisi haline gelincede babası neredeymiş hiç mi karışmamış denirdi! Şimdiki çocuklar malesef çok rahat ve korkusuz.. Yeri geldiğinde çocuğu korumak için sert yapmak zorunda kalıyorsunuz..Dövmek iyi diyemem elbette.

    33
    0
    yanıtYanıtla
    mahalle sakini:

    Uyuşturucu kullananları kimse görmüyor çocuğunu kurtarmaya çalışan babaya herkes saldırıyor.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Hukuka bak ana cocuklarından habersız Baba cocuklarını uyustusturucudan korumaya calısırken kadın adama uzaklastırma cezası verdırıyor. Gelde cıldırma

    11
    0
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Aynen herkez kendı ısıne baksın . Ama rehada suc yok suç bu olayı farklı sekılde medyaya servıs eden eskı karısında . Uyusturucudan evladını korumayan eski eşten velayetın tamamen alınması lazım.Velayetı rehaya verın

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title