Haberler

    Serenay Sarıkaya'ya çok özel iki hediye

    Güncelleme:

    29'uncu yaşını Bodrum'da kutlayan Serenay Sarıkaya, doğum gününde çok özel iki hediye aldı.

    29'uncu yaşını Bodrum'da kutlayan Serenay Sarıkaya, doğum gününde çok özel iki hediye aldı.

    Yakın arkadaşı Ezgi Mola, ünlü oyuncu adına Ege ormanlarına fidan diktirdi. Hayranları da Sarıkaya'nın doğum günü vesilesiyle bir iyilik hareketi başlattı. Bir çocuğun hastane masraflarını karşılayan fan kulübü, ayrıca UNICEF aracılığıyla zor koşullar altında yaşayan çocuklara aşı ve tedavi edici besinler içeren paketler gönderdi.

    Brezilyalı modele aşık oldu

    Oyuncu Birand Tunca'nın Brezilyalı model Karen Silva Moura ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bir fotoğraf çekimi sırasında tanışan ikili, yaklaşık 1 aydır birlikte. Çift şimdilerde Bodrum'da baş başa tatil yapıyor.

    Nazara geldi

    Işın Karaca, geçtiğimiz gün talihsiz bir olay yaşadı. Ünlü şarkıcı düşerek ayak bileğini sakatladı. Karaca, bileğinin sargılı halini sosyal medyada "Kimin nazarı değdiyse taahhütlü olarak iade ediyorum" notuyla paylaştı. Sanatçı, ayağı sargıda olmasına rağmen Ankara Altınpark konserini de iptal etmedi.

    Pandemi zammı

    Alternatif pop müziğin sevilen isimlerinden Kalben, kendi tarzında müzik yapan isimler arasında konser fiyatını en çok artıran kişi oldu. Pandemi nedeniyle uzun süre sahnelerden uzak kaldığı için böyle bir karar alan şarkıcının sahne ücretini 75 bin TL'ye çıkardığı öğrenildi.

    Menajerlik yapacak

    Haluk Levent kendi adını taşıyan menajerlik şirketine yoğunlaştı. Sanatçı, ilk olarak Melek Mosso ve Ceylan Ertem'le anlaştı.

    AHBAP Derneği ile imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Haluk Levent, şu sıralar kendi adını taşıyan menajerlik şirketiyle müzik sektöründe adından söz ettiriyor. Şirketin ilk transferleri Melek Mosso ve Ceylan Ertem oldu.

    Haluk Levent'in Pamela, Birsen Tezer, Hande Yener gibi başka ünlü isimlerle de çalışmak istediği ve sektördeki birçok sanatçıyı kendi şirketinde görmek istediği söyleniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Serenay Sarıkaya Haluk Levent Bodrum Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title