Haberler

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, sevgilisinden evlilik teklifi aldı

Güncelleme:

2019 yılında Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliğini tek celsede bitirdikten sonra aldığı 700 bin TL'lik nafaka ile gündeme gelen İrlandalı model Chloe Loughnan, mimar sevgilisi Fergus Hennessy'den evlilik teklifi aldı. Teklifi kabul eden güzel model, sevgilisiyle verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınladı.

Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturup, 2019'da tek celsede boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan, şarkıcıdan 700 bin TL'lik nafaka almaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulan güzel model, bir süredir aşk yaşadığı mimar sevgilisi Fergus Hennessy'den evlilik teklifi aldı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEBRİK YORUMU GELDİ

Serdar Ortaç ile boşandıktan sonra ülkesine dönen güzel model, mimar Fergus Hennessy ile aşk yaşıyor. Zaman zaman Instagram hesabından sevgilisiyle verdiği pozları yayınlayan model, evlilik kararı aldı. Sahil kenarından sevgilisinden aldığı evlilik teklifini kabul eden Chloe Loughnan, Instagram hesabından çekilen pozlarını paylaşarak "Evet" notunu yazdı. Modelin paylaşımına Aylin Coşkun, Ece Gürsel, Dilşat Erdil, Wilma Elles ve Sevim Emre gibi isimlerden tebrik yorumu geldi.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, sevgilisinden evlilik teklifi aldı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, sevgilisinden evlilik teklifi aldı

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, sevgilisinden evlilik teklifi aldı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Chloe Loughnan Sosyal Medya Serdar Ortaç Mimar Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

Hakyemez Açıkalın:

Ulan nasıl bir dünya, nasıl kanunlar... En az 1 yıldır belkide beraberlerdir ve bu kadın başka bir adamla birlikteyken Serdar Ortaç buna nafaka ödemek zorunda!!!! Düşünsene; boşandığın kadının başka bir erkekle beraber olmasına sponsorluk gibi bir şey. Nafaka kanununun değişmesi gerekiyor!!!

268
6
yanıtYanıtla
hamdi sahin:

Erkekle kadının her zaman eşit olduğu söyleniyor, kadınlar da bu durumu kabul ediyorlar, peki madem erkek te kadın da eşitse neden hep yasalar kadını koruyor ? Madem eşit ise haklılık durumuna göre bazan erkeğin, bazan da kadının nafaka ödemesine neden hükmetmiyorlar o zaman, bu eşitlik ilkesine aykırı bir durum değilmidir ?

257
15
yanıtYanıtla
hamdi sahin:

Böyle yüksek meblağda nafaka alanlar evlenmeden birlikteliği sürdürüp, çatır çatır eski eşin parasını yiyenler oldukça fazladır diye düşünüyorum. Nafaka kanunu en kısa sürede yeniden düzenlenmelidir

220
9
yanıtYanıtla
hamdi sahin:

Boşanma tamamen kadının geçimsizliğinden de kaynaklanabilir, böyle durumlarda neden kadının nafaka ödemesine karar verilmiyor, böyle bir adaletsizlik olurmu, bu kanunun derhal değişmesi gerekir

206
13
yanıtYanıtla
Fenerli :

Bu ülkede her erkek ölene kadar potansiyel bir ekonomik köle olma adayıdır. Nafaka erkek evlenince değil kadın evlenirse nafaka emekliliği kalkıyor yada birisi ölmeli. Saçmalık orta çağdan kalma 1988 model olan nafaka kanunu kalkmalı guncellenmelidir.

198
7
yanıtYanıtla
Engin Küçükşengün:

İyi yırttın

70
5
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Güzelliğiyle ağır başlılığıyla fiziğiyle Chloeyi severdim, demek evleniyor, tüh ya, hayallerimi süsleyen güzeller, yıldızlar gibi bir bir kayıp gidiyor.

8
47
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

bu yasa acil degiştirilmeli erkeklere eziyet bu adalete sorsan eşit der bayana sorsan eşit der ama neresi eşit evleniyorsun boşaniyorsun sonra evlat edinmiş gibi yillarca nafaka ödüyorsun eşmi alıyon evlatlikmi aliyon belli degil üstüne birde adamin yillarca kazandıgı malın mülkün yarısını alıyorlar yazik

13
1
yanıtYanıtla
Mehmet Öncü26:

700000 değil 1000 de nafaka ödesen şu resimde nafakalık bir olay kalmamıştır buda adalete sığmasa gerek. ayrıca gelire göre süresiz nafakanın izahını nasıl yapıyorlar merak ediyorum.

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title