Haberler

Serdar Ortaç'ın enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti

Güncelleme:

Uzun süredir enfeksiyon tedavisi gören Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti. Acı haberi küçük kardeş Sertaç Ortaç duyurdu.

2019'dan bu yana enfeksyiıon tedavisi gören Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç hastalığa yenik düştü. İki çocuk babası Serkan Ortaç hayatını kaybetti.

KÜÇÜK KARDEŞİ ACI HABERİ DUYURDU

Acı haberi küçük kardeş Sertaç Ortaç sosyal medya hesabından "Kardeşim Serkan Ortaç vefat etmiştir. Cenazesi yarın 12 Mart pazar günü öğle namazına takiben Suadiye Camisi'nde kılınıp Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadeleriyle duyurdu.

Serdar Ortaç'ın enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti

"ÇOK AĞLADIM"

Ünlü şarkıcı 2019'da verdiği bir röportajda şunları söylemişti: Serdar Ortaç, şunları söyledi: "Kardeşim Serkan enfeksiyon nedeniyle 4 ay önce hastaneye kaldırıldı. Günlerce yoğun bakımdan çıkamadı. Az daha kaybediyorduk. Kimseye belli etmedim, ama hayatımda uzun zamandır hiç bu kadar ağlamadım. En son 1998'de hastalık nedeniyle sol gözüm kapandığında, 2012'de ise babam Mehmet Ortaç'ı kaybettiğimizde bu kadar çok ağladım.

Serdar Ortaç'ın enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti

Serdar Ortaç'ın enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Serdar Ortaç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (7)

Veys Aygun:

camiye yobaz görenlerde camiden cenazleri kalkmasın nasıl yaşadılarsa neye inanıyorlarsa öyle kaldırsınlar cenazelerini bu kişiye allahtan rahmet diliyorum bunun için değil genel olarak söylüyorum .

39
66
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Camiyi yobaz goren degil mesele yuzyillardir camiden nemalanan zihniyet din elden gidiyo ayagiyla mali goturen zihniyet asil sorun ulkemizde.

yanıt75
yanıt29
Murat Kılıç:

Allah rahmet eylesin. Evlatlarına eşine sevenlerine sabırlar versin

96
1
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Artık imamlar yerine gassalllar yıkıyor cenazeleri ezanıda bir tuşa basıp kayıttan okuyorlar imamada bol bol camilerde siyasi konuşma ve oy isteme kalıyor

25
68
yanıtYanıtla
alperenlive:

Hiç camiye gitmeyen birisi için iyi üfürüyorsun, islami terimlere iyi çalışmışsın. Ama bunun Allah'a (cc) hesap vermeside var unutma.

yanıt23
yanıt8
alperenlive:

Allah rahmet eylesin.

47
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kul millet yetim hakkı yiyen milletin malını çalan çırpan israf eden eşe dosta yandaşa peşkeş çeken ve bunları bilmemezlikten gelerek bile bile destekleyenler suçlarına ortak olur oraya gittiğinizde ben bilmiyodumda ondan destekledim desenizde yemezler ensenizden kapıp dğruca cehenneme gönderirler

0
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title