Haberler

İki kez denedi, nikahta keramet bulamadı! Selin'den hayranlarını üzen paylaşım

Güncelleme:

Geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez evlenen internet ünlüsü Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, ikinci kez boşandı. İkili, ayrılık haberini yayınladıkları ortak açıklama ile duyurdu.

2019'da nikah masasına oturan internet ünlüsü Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Ancak ikili, daha sonra barışmıştı. 16 Mayıs'ta ikinci kez evlenen çift, yeniden yollarını ayırdı.

İKİNCİ KEZ BOŞANDILAR

İkili, adli tatil sonrası resmen boşandı. Ciğerci ile Çıra, boşandıklarını Instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile duyurdu. Çift, "Biliyorsunuz ki aylar önce yollarımızı dostça ayırmıştık ama adli tatil olduğu için resmi işlemler gerçekleşmemişti, bugün sonuçlandı." mesajlarını yayınladı.

İki kez denedi nikahta keramet bulamadı! Selin'den hayranlarını üzen paylaşım

"İKİ KEZ DENEDİK, OLMADI"

Ciğerci, boşanma kararı aldıklarını şu sözlerle duyurmuştu: "Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek, resmi işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor, edecek."

İşte o paylaşımlar

Selin Ciğerci ikinci kez boşandı

Selin Ciğerci ikinci kez boşandı

İki kez denedi nikahta keramet bulamadı! Selin'den hayranlarını üzen paylaşım

Selin Ciğerci ikinci kez boşandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Instagram Haberler

500

Yorumlar (2)

Abdullah Atik:

Yolunuz hiç bir zaman düz olmucak doğru yol seçtiğiniz yol değil …

85
8
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Nikahta her zman Hayır ve mutluluk vardır. Ancak ameliyatla bedenini, doğal cinsiyetini değiştirip aynı cinsle evlenen biri tabiki mutlu olamaz.

48
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title