Haberler

Seda Sayan aşk sarhoşu! 25 yaş küçük sevgilisiyle sarmaş dolaş dans etti

Güncelleme:

Seda Sayan ile mayısta Prag'ta evlenecek olan Çağlar Ökten sahnede aşka geldi. Sayan'a dönerek iltifat yağdıran Ökten, daha sonra sahneden inerek ünlü şarkıcıyı dansa kaldırdı.

Daha önce 7 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, birlikte çalıştığı şarkıcı Çağlar Ökten'le evlilik kararı almıştı. Kendi programında sevgilisine aşkını ilan eden Seda Sayan Ökten'le Mayıs ayında nikah masasına oturacak. Çiçeği burnunda çiftin aşkları ise dolu dizgin gidiyor.

DANS ETTİLER

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, evlilik hazırlığı içinde olduğu 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'i sahne aldığı mekana giderek izledi. Çift bir ara aşka gelerek birlikte böyle dans etti. O anları Safiye Soyman Instagram'dan "Aşk bu, Allah mesut etsin. Sahneden indi, dans ettiler" notuyla paylaştı.

Seda Sayan aşk sarhoşu! 25 yaş küçük sevgilisiyle sarmaş dolaş dans etti

SEVGİLİSİNDEN AYRILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Evlilik haberinin ardından Çağlar Ökten hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre; Sayan, vokalistliğini yapan Çağlar Ökten'e bir vaatte bulundu. Çağlar Ökten de evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'dan bir gecede ayrıldı.

Seda Sayan aşk sarhoşu! 25 yaş küçük sevgilisiyle sarmaş dolaş dans etti

YANIT GECİKMEDİ

Seda Sayan kendisi ve sevgilisi hakkındaki haberlere canlı yayında yanıt verdi. Tv8'de yayınlanan 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Sayan "Bir şeyler karşılığında albüm sözü vermiş olmak hem bana hakaret, hem Çağlar'ın müzisyen kimliğine büyük hakaret. Bir kere Çağlar'ı tanımıyorsunuz. Çok iyi müzisyen ve öğretmen aynı zamanda. Ben albümü bir tek Çağlar'a değil, daha önce de söylemiştim aynı albümün startını verdim. DMC de bunu biliyor. Çağlar Ökten, Esra Özmen, Safiye Soyman ve kendi albümüm" dedi.

Seda Sayan aşk sarhoşu! 25 yaş küçük sevgilisiyle sarmaş dolaş dans etti

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Çağlar Ökten Seda Sayan Haberler

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Çekya Malta maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Çekya Malta hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? RU dizisi yasaklandı mı, neden tepki çekiyor? RU dizisi konusu ne, oyuncuları kim, hangi kanalda yayınlanıyor, nerede çekiliyor? Morbius filmi oyuncuları kim, konusu ne? Morbius filmi ne zaman, nerede çekildi? Survivor CANLI izle! 7 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250
'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

500

Yorumlar (10)

Alis Yiğit:

Seda bence artık sana aşık seni seven sayan kibar nazik kafa dengi senin yaşına yakın parana ve şöhretini kullanmak istemeyen biriyle evlen ekonomik özgürlüğü olan biriyle evlen paran için birlikte olanlarla evlenme mutlu olamazsın

101
7
yanıtYanıtla
Alis Yiğit:

Seda Sayanı severim çünkü bize benziyor ama kendi yaşında başarılı Seda Sayanin parasına ve şöhretine ihtiyaç duymayan kendisine aşık ve sedayı seven sayan kafa dengi huzur dolu bir aşk ve evlilik yapsa ve sanki yaşı yaşına uygun kibar biriyle uzun birevllik olur

54
7
yanıtYanıtla
bekir yapici:

yas kemale ermis hala kendinden 25 yas kücük ogluyla akran sayilacak birinle ask yasadigini zanneden bana göre ne istedigini bilmeyen nikah bagimlisi gibi 9 uncu nikaha hazirlanan bir hatun ayrica adamin gecimi aynen sedanin eskileri gibi ayni piyasadan arada gercek ask olduguna ancak bizim kadir inanir.

59
2
yanıtYanıtla
Mete HAN:

40 ından sonra azanı teneşir paklar.Kadın 65 ine dayandı hala uslanmadı!

53
4
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bende 25 yaş küçük biri de beni bul mu desem ama olmaz.. 25 çok fark var. 10 veya 15 olabilir

37
6
yanıtYanıtla
zırzop:

Seda ablamız 60 yaşında ama hala saat gibi, hani 45 inden sonra kadınların pili bitiyordu :)

10
1
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

Caglar akillica hareket...ama senden bir sey olmaz

4
0
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

banane ya isterse onsekız yaşındakı ergenle evlensın ben martılarla ilgili beyıt yazmakla meşgulum.Martılar martılar kes bı martı döner yağsız olsun yanında martı yumurtası rafadan olsun

1
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

Seda Sayanın erken boşanma problemi var. Bu kaçıncı koca. Yakında onu da boşar.

3
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Adam kimbilir neler karşılığında son kullanma tarihi geçmiş sütlaç yemeye razı olmuş... Amaaaaa, o sütlaç öncesi ve sonrasında taptaze süpangile yenmesine tepki müthiş olacak gibime geliyor ve bu işin sonu karakolda bitecek galiba diyorum.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title