Haberler

RTÜK, Esra Erol'un programındaki yasak aşk olayının ardından ATV'ye idari para cezası verdi

Güncelleme:

RTÜK, Esra Erol'un programında çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisinde bulunan kadına gelen tepkilerin ardından ATV'ye idari para cezası verdi.

Esra Erol'un programında Esra Karakuş adında bir kadının, çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisinde bulunması tepkilere yol açarken Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan (RTÜK), kamuoyunda tepkiye neden olan televizyon programıyla ilgili harekete geçti. Kanalın aldığı ceza ise belli oldu.

PARA CEZASI VERİLDİ

Twitter hesabından açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi RTÜK üyesi Okan Konuralp, "RTÜK toplantısının gündeminde, ATV'nin kamuoyunda tartışma yaratan programı da vardı. Üst Kurul oy çokluğuyla, kanala idari para cezası verilmesini yeterli gördü. 6 aylık bir bebeğin özne olduğu programa verilen cezayı yeterli görmememiz. Daha ağır bir yaptırımı hak ettiğini düşünmemiz ve bu tür yayınların tüm kanalları kapsayacak şekilde sona erdirilmesi konusunda kurumsal bir adım atılması gerektiğine duyduğumuz inanç nedeniyle Sn. İlhan Taşcı ile birlikte karşı oy kullandık. Kamuoyunun vicdanına/bilgisine" dedi.

RTÜK, Esra Erol'un programındaki yasak aşk olayının ardından ATV'ye idari para cezası verdi

RTÜK, Esra Erol'un programındaki yasak aşk olayının ardından ATV'ye idari para cezası verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Karakuş Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (87)

memduuuhhh:

bunu fox tv yapsaydı kapatma cezası verirlerdi

45
10
yanıtYanıtla
Ottoman:

Aynen malum kanal olunca hiç birşey yapamıyorsun.

yanıt11
yanıt0
Fehmi:

Para cezası yetmez ceza faturası kanala kesiliyor. Esra Erol e bir ceza söz konusu değildir. Programın kaldırılması gerekir diyorum

42
2
yanıtYanıtla
Turan:

Kasti bir şekilde bunları yayınlıyorlar milletin namus duygusunu

36
5
yanıtYanıtla
aga:

direk kapatma olmasi gerek bir konuyu bir hafta uzatmak ne demek konu ne kadar uzar ise o kadar cok ceza olacak bir konu belli iken az sonra deyim bitmesine bir dk kala yarin devam demek kadar rezillik olmaz

38
3
yanıtYanıtla
adil:

Yapılan ahlaksızlığı görmediler 6 aylık yüzü bile görünmeyen bebek için mi ceza kestiler bu memlekette 1 tane aklı başında adam kalmamış.

37
1
yanıtYanıtla
HAKKI:

Bebeğin yüzü ya da ahlaksızlığın gündeme taşınması değil asıl sorun. Bu bebeğin anne ve babası binlerce insan tarafından tanınır hale geldi artık. Bu bebek büyüyüp okula başladığında, çevre edinmeye başladığında dışlanacak, hiçbir suçu yokken hayata yenik başlıyor. Bu yüzden bu saçma ve çarpık ilişkileri yayınlayıp durmaları, bunlar ve halkın gereksiz merakı üzerinden para kazanmayı bırakmaları gerek.

yanıt10
yanıt0
seko:

hani marjinal ünlülerdi. .

36
1
yanıtYanıtla
ulan embesil:

ünlülere özendikleri için böyle zaten ; yşk cemokonun sözlerini buraya yazma öküz

yanıt0
yanıt0
tc:

bu tur program kapatilsin

32
5
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title