Haberler

Rihanna İkinci Kez Anne Oldu! Bebeğinin İsmi Belli Oldu

Güncelleme:

Rihanna ve ASAP Rocky çifti, ikinci kez anne-baba oldu. Çiftin yeni doğan oğullarının ismi Riot Rose Mayers olarak açıklandı.

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini beklediğinin müjdesini vermişti.

13 Mayıs 2022'de doğum yapan şarkıcı, erkek bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almıştı.

Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat 2023'te ise Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi vererek; ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

İLK PAYLAŞIM

Hamilelik sürecinde tarzıyla çok konuşulan Rihanna, adının RZA (gerçek adı Robert Fitzgerald Diggs olan Wu-Tang Clan'ın lideri 54 yaşındaki yapımcı ve rapçi RZA'ya bir gönderme) olduğu öğrenilen oğlunun yüzünü önceki aylarda ilk kez paylaşmıştı.

Rihanna ve ASAP Rocky'nin bebeğini görenler; "Küçük ASAP yapmışlar" ve "Babasının kopyası" gibi yorumlarda bulunmuştu.

Rihannanın ikinci oğlunun adı ortaya çıktı

İKİNCİ KEZ ANNE OLDU!

TMZ'nin haberine göre; ünlü çift 3 Ağustos'ta ikinci bebeklerini gizlice kucakların aldı. Rihanna, bir erkek çocuk daha dünyaya getirdi.

Rihanna ve ASAP Rocky'nin ikinci oğullarının sıra dışı ismi ise geçtiğimiz gün ortaya çıktı. The Blast'ın haberine göre; ikili yeni doğan oğullarına Riot Rose Mayers adını verdi.

Rihannanın ikinci oğlunun adı ortaya çıktı

Bu ismin, Rocky'nin bu yılın başlarında Pharrell Williams ile birlikte seslendirdiği son şarkısı 'Riot'a bir gönderme olabileceği düşünüldü.

Rihannanın ikinci oğlunun adı ortaya çıktı

Çift, ilk oğullarına RZA Athelston Mayers adını verdikten sonra yine 'R' ile başlayan bir isim kullanmayı tercih etti.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Asap Rocky Rihanna Baba Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title