Haberler

Radyo Dinleyicileri Yılın En İyilerini Seçti

Güncelleme:

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Pal FM Müzik Ödülleri'nde; radyo dinleyicisinin belirlediği ünlü isimler ödüllerini aldı.

Pal FM'in düzenlediği Pal FM Müzik Ödülleri; önceki gece The Edition Otel Billionare Clup'ta sahiplerini buldu. Pal FM dinleyicilerinin oylarıyla belirlenen 20 dalda adayın ödül aldığı gecenin ev sahipliğini işadamı Mübariz Mansimov yaptı. Seray Sever'in sunduğu geceye sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı. Geceden notlar şöyle:

Dargın olan Alişan ve Demet Akalın ; birbirleriyle karşılaşmamak için köşe kapmaca oynadılar. Alişan; törende Akalın'ın dargın olduğu Hande Yener'le oturdu. 'Giderli 16' adlı albümüyle 'En İyi Albüm' ödülünü alan Demet Akalın şarkı söylerken; Alişan ve Yener, kendi aralarında konuştu.

ALDIĞI ÖDÜL ŞOKE ETTİ

Demet Akalın; Hande Yener için, "O bana kırgın. Sinan'la (Akçıl) samimiyim diye herhalde" dedi.

Hadise, 'Visal' isimli single'ı ile 'En İyi Alternatif Single' ödülünü aldı. Sanatçı, "Böyle bir kategori olduğunu bilmiyordum, şok oldum" dedi. Gecenin en güzel kadının Hadise olduğunu söyleyen Demet Akalın ise "Kadın halimle ağızımın suyu aktı; erkekleri bilmem" dedi.

'En İyi Erkek Sanatçı' dalında ödülünü alması için anons edilen Mustafa Ceceli, üzerine içki döküldüğü için sahneye çıkmadı. Üzerini değiştiren Ceceli, ödülünü daha sonra Orhan Gencebay'ın elinden aldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mübariz Mansimov Demet Akalın Hande Yener Alişan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title