Haberler

Edinburgh Düşesi Sophie'nin, Kral'ın Geçit Töreni'nde Prenses Charlotte'ı azarladığı iddia edildi

Güncelleme:

Prenses Charlotte'ın, Kral Charles'ın doğum günü kutlamaları sırasında gerçekleşen Trooping Colour töreninde, Edinburgh Düşesi Sophie ile yaşadığı diyalog sosyal medyada günün konusu oldu. Sophie'nin Charlotte'a sert bir şekilde "Otur" emri vermesi çoğu kişi tarafından fark edildi.

Hafta sonu gerçekleşen Kral Charles'ın doğum günü kapsamında gerçekleşen Trooping Colour Töreni'nde, Prenses Sophie, Edinburgh Düşesi ve Prenses Charlotte arasında yaşanan diyalog kısa süre içinde sosyal medyada günün konusu oldu.

PRENSESİ AZARLADIĞI İDDİA EDİLDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntüde, Prenses Charlotte, Kral Charles'ın kutlamaları sırasında düzenlenen atlı muhafız geçit törenini izlerken Sophie'ye bir soru sormak için ayağa kalktı. Ancak Sophie, sohbet etmek için pek uygun bir zaman olmadığını Charlotte'a anlatmaya çalıştığı gözlemlendi.

Prenses Charlotte'un Trooping Colour törenindeki diyalogu sosyal medyada konuşuldu

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Birçok kullanıcı, Sophie'nin Charlotte ile ilgilenmeyeceğini ve ona sert bir şekilde "otur!" emrini verdiğini öne sürdü. Charlotte'ın aldığı tepki karşısında da memnuniyetsiz bir şekilde geri çekildiği iddia edildi. Bir Twitter kullancısı "Bakın Charlotte burada nasıl azarlanıyor ve 'Otur' emri alıyor," diye yazdı. Bir başkası da "Sophie, Charlotte'a oturmasını söylüyor, belki de tuvalete gitmek zorundaydı!" yorumunu yaptı.

Prenses Charlotte'un Trooping Colour törenindeki diyalogu sosyal medyada konuşuldu

DUDAK OKUMA UZMANLARI YORUMLADI

Dudak okuma uzmanı Jeremy Freeman'e göre, Sophie, genç Prenses'e oturmasını söylemedi. Aslında Charlotte'un halası Sophie'ye "Sophie ne kadar sürecek?" diye sorduğunu ve Sophie'nin "Sanırım şimdi" cevabını verdiğini söyledi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Prenses Charlotte Kral Charles Doğum Günü Charlotte Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title