Haberler

Popçu Yusuf Güney Belçika'da Konser Verdi

Pop müzik şarkıcısı Yusuf Güney Belçika'nın Charleroi kentinde konser verdi.

Pop müzik şarkıcısı Yusuf Güney Belçika'nın Charleroi kentinde konser verdi. Gelincik Düğün Sarayı'nda gerçekleştirilen konsere gelenlerin çoğunuluğunun bayanlardan oluşması dikkat çekerken, genç popcu, Konser yerine yanlışlıkla bayanlar matinesine gelmişim, arada birkaç bay kaçak girmiş diyerek espri yaptı. Yusuf Güney konserine İlle de Uğruna Ölmem mi Gerek parçasıyla başlarken, hayranları konser sırasında Yusuf Güney'in şarkılarını hep birlikte söyleyerek eşlik ettiler. Güney'in hareketli parçalarında hayranları sahneye çıkarak dans etti.

Genç şarkıcı da sahneye çıkan hayranlarıyla birlikte dans ederken, birlikte kol bastı oynadı. Popçu Yusuf Güney konserinin ardından DHA'ya verdiği röportajda, Çok güzel, inanılmaz ve mükemmel bir atmosfer vardı. Güzel bir gece yaşadık. Sevenlerime yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim dedi. Konseri organize eden Gelincik Düğün Sarayı sahibi Halil Okçu ise Öncelikle gelen herkese çok teşekkür ederim. Bu bölgede çok fazla konser ve kültür faaliyeti olmadığı için buradaki vatandaşlarımızda bu tür konserler istiyorlar tabiki. Bu nedenle biz de böyle güzel bir konseri organize ettik. Bu gecelerin ve konserlerin devamı gelecek diye konuştu.

Konseri izleyenler de konserin mükemmel olduğunu ve Yusuf Güney ve konseri düzenleyen Halil Okçu'ya teşekkür ettiler. Konser sonrası geceye katılanlar sanatçı Yusuf Güney'le fotoğraf çektirmek için kulisin önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Konserin ardından Grup Faroz'ın çaldığı şarkılarla gece devam ederken, geceye katılanlar geç saatlere kadar halay çekip, horon teptiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title