Haberler

Perihan Abla Dizisinin Yıldızı, Hayat Hikayesiyle Herkesi Şaşırttı

Güncelleme:

Perihan Abla dizisinin oyuncularından Songül Ülkü, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ülkü, yaşadıklarını canlı yayında anlatarak, "Perran Kutman'ın olduğu hiçbir projede yer almam." ifadelerini kullandı.

Perihan Abla dizisinin oyuncularından Songül Ülkü, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ülkü, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Ülkü, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"DÜŞMANIMA BİLE TAVSİYE ETMİYORUM"

Uyurken bile makyaj yaparım. Makyaj yapıp öyle uyurum. Çocukluğumdan beri tiyatrocu olduğum için, alışkanlık mı, kendini iyi hissetmek mi bilmiyorum. Ben 20 yıldır Muğla'dayım. Orada bir restoran açtım. Perihan Abla'dan sonra 11 sinema filmim var. Şarkıcılık yaptım. Köyceğiz'de A sınıfı bir restoran açtım. Kapattım şimdi. Artık düşmanıma bile tavsiye etmiyorum.

Perihan Abla Dizisinin Yıldızı Yaşadıklarını Anlattı

"KORKUNÇ OLAYLAR OLDU"

Sahne çalışmalarım devam ediyordu. 10 gün 15 gün anlaşıp sahneye gidiyorum 3-4 ay dönemiyorum. Etiler'deki evimin parası, sahneden kazandıklarım oraya gitti. En kötüsü muhasebecim beni dolandırdı. 1,5 trilyon param gitti. Evimi soydular, dükkanımı soydular. Sıfır değilim çok şükür. İstanbul'daki evlerimin tapularını alamıyorum. Arsa aldık, kooperatife döndürdük. Korkunç olaylar oldu. 3 yüklenici müteahhit değişti. Müteahhit bütün tapuları 2017'de almış. Bir çoğu kaçakmış onlar ortaya çıkmasın diye bizim tapuları da veremiyorlardı. Savcılığa verdim. Evleri teslim ettiler. Tapuları alamıyorum.

Perihan Abla Dizisinin Yıldızı Yaşadıklarını Anlattı

"PERİHAN ABLA PROBLEMLİ BİR DİZİYDİ"

Perihan Abla problemli bir diziydi. Bir gün seti ziyarete gittim. Gazeteci bir arkadaş 'Perran köpürüyor, çekime gelmemişsin' dedi. Gittim Perran'ın yanına o da Şevket Altuğ ile oturuyordu. 'Benim bugün çekimim yok, neden öyle söyledin?' dedim. Kıpkırmızı oldu. Perran sürekli 'rolünü azalt' diyordu. Ben dizi bitince gittim burnumu kestirdim. Çünkü ışıkçı bana o kadar kötü ışık tutuyordu ki… Nedenini sonra öğrendim. Ben o dizide çok acılar çektim. Yıllar sonra bir teklif geldi. 'Perran Kutman'ın olduğu hiçbir projede yer almam' dedim.

Perihan Abla Dizisinin Yıldızı Yaşadıklarını Anlattı

Perihan Abla Dizisinin Yıldızı Yaşadıklarını Anlattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Perihan Abla Kanal D Muğla Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

ZALIMSINÖMÜRAHAH:

Ah ah yıllar nasıl geçiyor değilmi. Sokakların boşaldığını bilirim o dizi saatinde hatırladınız değilmi televizyon arkasına bir kutu cihaz takılırdı daha sonra tv2de gösteriliyordu hey gidi günler insan ömrü neylersin. Odizide mutlaka vefat edenleroldu Allah rahmet eylesin yaşayan sanatçılarımıza sağlık dilerim güzel diziydi unutmadık

14
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Ah be ablam böyle yaparak bir yere varamazsın. Bunu artık öğrenmiş olmalısın bence.

11
2
yanıtYanıtla
Ozo:

Perihan abla rolunu bukadar sicak ve candan oynayan oyuncu gormedim bu zamana kadar sen alt sinif bir oyuncu oldugun icin perran kutmana gereksiz bir elestri yapmissin neyin reklamini yapion anlamis degilim.

8
2
yanıtYanıtla
neyse boşver:

neyse sonuç ortada biri tüm Türkiye''nin tanıdığı hala saygı duyduğu hanımefendi bir sanatçı, diğer tarafta eski resmini görünce anımsadığı şimdiki hali ile yolda görse tanımayacağı bir hanımefendi.

10
0
yanıtYanıtla
CELALI:

iyi sallamis !

6
3
yanıtYanıtla
TUHAF:

figüran coşmuş, o dizide sen olmasan başka biri ile çekilirdi. kendini hint kumaşı sanma. hayata tutunamamışsın kenarda köşede kalmışsın be teyze.

5
2
yanıtYanıtla
Ekolojix:

Ne diziydi beee 1986 -1988 yılları arasında , perran kutman hepimizin ablası , Aşk budalası şakir(şevket Altug) Enişte namzetiydi , sokakta oynardık dizi saati geldiginde Televizyonu olan evine gider olmayan, olanların evine giderdi , 20 -25 çocuk bize gelip izledigimizi bilirim , sevil karekteri(Gönül Ülküyü de severdik masum temiz kız imajlarındaydı , gerçegi bilemem , burnu domuz burnu gibi olmuş yalnız , bataklıktaki domuzcuklardan biri gibi olmuş üzüldüm

6
0
yanıtYanıtla
yok artık:

bu kim la

4
2
yanıtYanıtla
oketo:

bızler sanatçıları çok severiz hep gülen yüzünü görüyoruz o yüzden bizim acımızdan problem yok ama emin olun ki normal hayatta ve setlerde egoları tavanlarda geziyor adını vermek istemediğim bir yıldız mı desem artis mı yoksa tanınmış birisi mi bilemedim ama bodrum uçuşu sırasında resım cektırmek ısteyen vatandaşa şuan havamda degılım dedı bızzat tanık oldum

6
0
yanıtYanıtla
pelin:

dogru söylüyör hiçte alçak gönüllü degil kaprisli bir insan yasadım bunları

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title