Haberler

Ozan Güven'in eski sevgilisini darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada şoför konuştu: Hastaneye gitmeyi kabul etmedi

Güncelleme:

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla 13 yıla kadar hapsi istenen Ozan Güven'in yargılandığı davada, oyuncunun şoförü dinlendi. Deniz Bulutsuz'un araca bindikten sonra 4-5 defa "Ben bir şey yapmadım" dediğini aktaran tanık, "İçeri girip Ozan Bey'e seslendim. Sol şakağı mı yalan olmasın, kızarıklık vardı. Ellerinde çizikler, ayağının altında cam kesiklerinden olduğunu anladığım kesikler gördüm. Hastaneye gitmeyi teklif ettim, kabul etmedi" dedi.

Oyuncu Ozan Güven'in, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada müşteki sanık Deniz Bulutsuz ile taraf avukatları hazır bulundu.

"OZAN BEY BENİ ÇAĞIRDI"

Duruşmada tanıklık eden Ozan Güven'in şoförü Hasan Doğan, tarafların 17 yıllık çalışanları olduğunu söyleyerek, "O gün bir yemek programı vardı, tarafları ve arkadaşlarını aldım bir lokantaya bıraktım. Ozan Bey bana 'ayrılma' dedi, ben de biraz işlerim vardı hallettim. Ozan Bey'in çağrısıyla onları lokantadan aldım, sonra bir çay daveti üzerine başka yere gidildi. Hep beraber oturduk, daha sonra oradan da ayrılıp Ozan Bey'in Levent'teki ikametine her iki müşteki sanığı bıraktım ve evime gittim. Gece 2'ye gelirken onları bırakmış, evime gitmiştim. Daha sonra gece 03.00-03.10 civarında Murat Bey beni aradı, Ozan Bey'in beni çağırdığını ve Deniz Hanım'ı götürmemi istediğini bana iletti. Hazırlanıp yola çıktım ve 03.40 civarında üst sokaklarına girdim" dedi.

Ozan Güven'in eski sevgilisini darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada şoför konuştu: Hastaneye gitmeyi kabul etmedi

"BEN BİR ŞEY YAPMADIM"

Tanık Hasan Doğan beyanının devamında, "Üst sokağa girdiğimde Deniz Hanım sokaktaydı, araca bindi ve devam ettik. Deniz Hanım 'ben bir şey yapmadım' diyerek yaklaşık 4-5 defa tekrar etti, caddeye çıkmıştık, 'Ramazan'ı ara, Kamil'i ara, Ozan yaralı' dedi. Öyle deyince tekrar geriye, Ozan Bey'in evine döndüm. Aracı park ettim ve Deniz Hanım'dan araçta beklemesini rica ettim. İçeri girip Ozan Bey'e seslendim, üst kattan birkaç adım indi. Sol şakağı mı yalan olmasın, kızarıklık vardı. Ellerinde çizikler, ayağının altında cam kesiklerinden olduğunu anladığım kesikler gördüm. Hastaneye gitmeyi teklif ettim, kabul etmedi ve Deniz Hanım'ı istediği yere götürmemi söyledi. Deniz Hanım'ı arkadaşının evine bıraktım ve evime gittim, sabah 6 civarı Deniz hanım aradı, Ozan Bey'i sordu ben de evinde olduğunu söyledim. Telefonu kapattık" diye konuştu.

Duruşmada müşteki avukatı dosyadaki o gecenin kamera görüntülerinin renksiz olduğunu ve tanığın anlatımıyla kamera görüntülerinin tamamen çelişkili olduğunu söyleyerek bu çelişkinin bilirkişiye sunulmasını talep etti. Sanık avukatı ise dosyada tüm evrakların mevcut olduğunu, karşı tarafın başka sunacağı rapor yoksa kesin rapor alınmasını istedi.

Ozan Güven'in eski sevgilisini darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada şoför konuştu: Hastaneye gitmeyi kabul etmedi

"BURADA YAŞANAN ARBEDE DEĞİL"

Duruşmada söz alan Deniz Bulutsuz, "Buradaki söylenen her şeyin, devamlı olarak nasıl yansıdığından veya yansıtıldığından bahsediliyor. Bir arbede yaşandığından bahsediliyor devamlı olarak. Arbede dediğimiz şey iki insanın birbirine saldırmasıdır. Burada yaşanan arbede değil" ifadelerini kullandı.

Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı, eksik hususların giderilmesini talep etti. Deniz Bulutsuz'un tedavisine ilişkin belgelerin hastaneden istenmesine karar veren mahkeme, hastaneden gelecek olan belgelerin kesin rapor alınması için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Deniz Bulutsuz Ozan Güven İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title