Haberler

Oyuncu Yüsra Geyik, Bozkır dizisi için çırılçıplak kamera karşısına geçti

Güncelleme:

Arka Sokaklar'daki rolüyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik, Bozkır dizisindeki cüretkar sahnesiyle adından söz ettirdi. Genç oyuncu, rolü için çırılçıplak halde dans etti.

Uzun yıllar rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde ünlenen ve şimdilerde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrolünü paylaştığı Aile dizisiyle adından söz ettiren Yüsra Geyik, BluTV'de yayınlanan Bozkır dizisi için çırılçıplak soyundu.

ÇIRILÇIPLAK DANS ETTİ

Oyunculuk performansıyla alkış toplayan Geyik, Yiğit Özşener, Furkan Andıç ve Cemre Baysel'in kadrosunda yer aldığı Bozkır dizisine 2. sezonda dahil oldu. 32 yaşındaki Yüsra Geyik, dizideki cüretkar sahnesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, dizinin 7. bölümüne çırılçıplak soyunarak dans etti. Geyik'in dizideki sahnesi kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Polisiye ve suç dramasını buluşturan Bozkır dizisinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Levent Cantek'in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ üstleniyor.

Oyuncu Yüsra Geyik, Bozkır dizisi için çırılçıplak kamera karşısına geçti

Oyuncu Yüsra Geyik, Bozkır dizisi için çırılçıplak kamera karşısına geçti

Oyuncu Yüsra Geyik, Bozkır dizisi için çırılçıplak kamera karşısına geçti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yüsra Geyik Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

Musti40 :

Bunlar Türkmü? Temelde bir sıkıntı olmalı, yada benmi acaba geri kafalıyım?

542
77
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Hepsi proje ürünü bile isteyerek yaptırıyorlar tıpkı Osmanlı kızını Türkiye güzeli ayağına çırılçıplak soyup özendirdikleri gibi

yanıt306
yanıt42
KARAYEL:

kendin neysin? sen kendini ak sütten cikmi biri olarak görüyorsun ve baska milletleri kücümsüyorsun? Benim sana nasihatim! dahil oldigin halki ve kültürünü iyice bir incele...!

yanıt60
yanıt358
kubbe kubbe:

Cehenneminde sen ve senin gibilere göstermeyi beklediği alevli,azgın ve yakıcı bir azap performansı var, umarım bilirsin de tövbe edersin.

249
47
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Para için ne hallere düşüyorsunuz

211
18
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

gençliği ahlaksızca görüntüler vererek dejenere ediyorlar ahlaki çürüme buradan başlar benim inancım şu ortamda çocuk yetişmenin çok zor olduğudur o yüzden avrupalılar bile çocuk yapıp başlarına bela almak istemiyorlar zaten bizde de azaldı

180
21
yanıtYanıtla
Arif Bekler:

Fatih Enes böyle bir film yapsın,Levent ile Şahin bu filmi yönetsinler,Yüsra da cesur pozlar versin, Ecem de bunları haber yapsın. Demekki belamız az gelmiş, gayrı daha başımıza neler gelecek bekleyip görelim, hadi bakalım

120
16
yanıtYanıtla
Erkan Can :

mübarek ramazan ayında ülkemizde bunlar olmasın tabi de,yapanı bağlar arkadaşım bize ne ..açma bakma görme,gıybet etme..edebildiğin kadar dinine hizmet et..

31
4
yanıtYanıtla
uCube :

Başka türlü nasıl rol bulacak ki? Bu ülkede soyunmayana, sevişmeyene rol mü var? Ünlenmenin ve bir yerlere gelmenin kuralı böyledir. Allah'ın ateşinde zaten soyunacaksın erken soyunma derim. ;))

11
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title