Haberler

Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak

Güncelleme:

Nişantaşı'nda görüntülenen Cansel Elçin, önümüzdeki sezonda para kazanmak için striptizci olarak çalışmaya başlayacak bir babayı canlandıracağını anlattı.

Geçtiğimiz yıl "Frankenstein" oyunuyla sahnede boy gösteren oyuncu dün Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen Cansel Elçin, tiyatro oyunlarına ağırlık vermeye karar verdiğinden bahsetti.

STRİPTİZCİ BABAYI OYNAYACAK

Gecce'de yer alan habere göre; Yeni projelerinden bahseden Cansel Elçin, önümüzdeki sezonda ilginç bir rolle izleyici karşısına çıkacağını söyledi. Elçin, "Parasız kalan ve oğluna bir şeyler yapmak isteyen ama beceremeyen bir babayı canlandıracağım. Bu adam para kazanmak için striptizci olarak çalışmaya başlayacak" dedi.

CANSEL ELÇİN KİMDİR?

Sinema, tiyatro ve televizyon oyuncusu Cansel Elçin, İzmir-Tire doğumludur. İlk ve orta eğitimini 1982 yılında gittiği Paris'teki Lycée Racine'de tamamladıktan sonra, aile işini devam ettirmek üzere ekonomi ve sosyal bilimler okudu. Bir süre ticaretle uğraşsa da akşam kursları ile başladığı tiyatroya, Fransa'nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent'e yazılarak devam etti. Gérard Depardieu, Sophie Marceau, Isabelle Adjani gibi isimlerin ders verdiği Ecole Florent'te Audrey Tautou'yla aynı sınıfta okuyan oyuncu, daha sonra New York'tan gelen ve Actor's Studio'u kuran Lee Strasberg'in oğlu John Strasberg ile Jack Garfein'den sinema ve tiyatro dersleri aldı.

Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak

Okulu dereceyle bitirmesiyle birlikte Fransa'nın çeşitli bölgelerinde birçok temsilde sahne alarak profesyonel tiyatro yaşamına adım attı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli reklam ve sinema filminde rol alan sanatçı aynı zamanda senaryosunu da kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Papillon" adlı kısa bir film çekti.

Oyuncu Cansel Elçin, Yeni Sezonda Striptizci Baba Rolünü Oynayacak

Bir temsilde kendisini izlemeye gelen Ferzan Özpetek ile tanışan Cansel Elçin, yönetmenin Haremsuare adlı filmiyle kamera arkasında cast oluşumu, ve çekim konusunda deneyim kazandı. Türkiye'nin önde gelen kadın yönetmenlerinden Tomris Giritlioğlu ile tanışmasıyla birlikte Türkiye'de oyunculuğa başladı. Türkiye'deki ilk dizi projesi olan Kırık Kanatlar'da Yüzbaşı Cemal'i canlandırdı. Ardından sanat hayatını Türkiye'de sürdürmeye karar veren Cansel Elçin, Hatırla Sevgili adlı dizide Ahmet karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Magazin

Cansel Elçin Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

ASLI:

HADİ BAKALIM O ZAMAN SOYUNDA YETENEKLERİNİ GÖSTER EĞLENDİR BİRAZ BİZİ.

7
8
yanıtYanıtla
Motorcu:

sen yapta biz eğlenelim

yanıt6
yanıt1
ASLICI:

ÖNCE SEN

yanıt1
yanıt0
ASLI:

BEN STRİPTİZCİYİM DEMİYORUM AMA ADAM ROL GEREĞİDE OLSA KABUL EDİYOR TAMAM PARASI NEYSE VERECEĞİZ AMA BİRAZ EĞLENDİRSİN BİZİ FİKRİMİZİ SÖYLER YANLIŞLARINI GÖSTERİR ROLÜNDE DAHA BAŞARILI OLMASINIDA YARDIMCIDA OLURUZ.

yanıt0
yanıt2
Adınızıyazın:

Aslı kendine gel böyle yazarak kadınlarıda karalıyorsun . Allah bir an önce doğru yolu bulmayı nasip etsin . Kime buöfken bilmiyorum ama çocukların varsa onlara sarıl Allah yardımcın olsun

yanıt0
yanıt0
kral:

bu kim ya özenti cihangirli ılık

5
3
yanıtYanıtla
demir:

bizim türk insani herzaman yargılayıcı ulan rol geregi yapsa nolcak kotu bisemi ayrıtten gercektede yapsa sizene sizin laf soyleme hakkınız yokki para verıyormus sizin gibi 1 2 tane salagın parasına ıhtıyacı oldunu sanmıyorum ben

2
4
yanıtYanıtla
Ad:

Ulan burası Amerika’mı , Avrupa’mı Ne striptizci oyuncak Türkiye’de böyle yerlermiş var Tövbe Tövbe Birkerede şu batıyı örnek almayın Bizkendimiz olamıyormuyuz örf veadetimiz nerede yazıklar olsun Ülkeyi ne hale getiriyorlar . Sırf Reyting uğruna yapılana bak bunun neresini hoş görüceğiz Türkiye’nin heryanını Ahlaksızlık sarmış bunuda yapın tam olsun bir bu eksikti bunuda normal hale getirirsiniz oldu olacak sperm bankasında olsun ülkemde ne güzel olur Dört dötlük olur Ülkem . Dünya kıskanır

yanıt4
yanıt3
caykeyfi:

erkeklerin yüz karasi bundan olsa olsa gemilere yol feneri olur

4
0
yanıtYanıtla
Müjde:

Yakışık lı mı ? Hastasınız siz.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title