Haberler

Oyuncu Arda Öziri'nin Ölümünün 40'ıncı Gününde, Sevgilisi Vildan Örnek, Parti Verdi

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ karakterini canlandıran Arda Öziri'nin hayatnı kaybetmesinin 40'ıncı gününde sevgilisi Vildan Örnek doğum günü partisi verdi.

39 yaşındaki oyuncu Arda Öziri 27 Mayıs'tageçirdiği motorlu kazada hayata veda etmişti. Sevgili Vildan Örnek,Arda Öziri'nin ölümünün üstünden 40 gün geçmesine rağmen doğum günü eğlencesi verdi. Doğum gününde oldukça eğlendiği görülen Vildan Örneğ'in bu davranışı Arda Öziri'nin yakın çevresi tarafından büyük tepki çekti.

HAYATINI KAYBEDEN SEVGİLİSİNE BU SÖZLERİ SÖYLEMİŞTİ

Oyuncu Öziri'nin 6 yıllık sevgilisi Vildan Örnek, acısını sosyal medya hesabında paylaştığı "Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden beri (27.05.2012) şimdi tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun, bir gün biz de sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan…#ardaöziri" satırları ile acısını dile getirmişti.

Oyuncu Arda Öziri'nin Ölümünün 40'ıncı Gününde, Sevgilisi Vildan Örnek, Parti Verdi

DANSÖZLÜ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ DÜZENLEDİ

Hürriyet'in haberine göre Vİldan Örnek, önceki aşkam yeni yaşını kutladı. Eski sevgilinin, Arda Öziri'nin ölümünden 40 gün sonra organize ettiği dansözlü doğum günü partisi tepki çekti.

Oyuncu Arda Öziri'nin Ölümünün 40'ıncı Gününde, Sevgilisi Vildan Örnek, Parti Verdi

"BEN DÜN BU ADAMIN KIRKININ DUASINI YAPMIŞTIM"

Partiye katılan oyuncuya yakın isim Cengiz Çolak tepkisini şu sözlerle ifadeetti. "Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda'nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları... Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildancığım! her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Doğum Günü Arda Öziri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (141)

Mert:

Onun icin diyorumki arkadaşlar mutlak sadakat aşık olduğunuz gözünüzün icine uzun uzun bakan baktığında gözleri ışıl ışıl olan insanlarla evlenin zengin popüler yakışıklı olduğu için evlenmeyin birlikte olmyaın bir insanın hayatta en değerli şeyi canıdır bu canı sizin için uğrunuza gözünü kırpmadan verebilecek kişilerler evlenin sonra hayal kırıklığına şiddete mutsuzluklara uğramayın vesselam anlayana

208
0
yanıtYanıtla
DERT:

hain vatan haini 155 i ararun bak

yanıt2
yanıt0
çitlembik:

millet sevgilisinden ayrılınca bile yas tutar aylarca kendine gelemez adam ölmüş sen 40 bile çıkmadan parti yap hayret bir şey!

174
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Yorum yok yazik ..aslinda kendimi yerine koyuyorum sevseydim. Başima boyle bi sey gelseydi benim hayatla bağlantim kopardi ...demekkj sevmio bu

162
0
yanıtYanıtla
cem:

ölüye sayğıları kalmıyan caf caf yapmayı seven insanlar. . .

139
0
yanıtYanıtla
aslanbey:

kınamamak lazım bu insanların yasam tarzı satılmışlık

120
1
yanıtYanıtla
DURSUN:

işine bak yavrum

yanıt0
yanıt0
MURAT:

BUNLARDA EDEP YOK TERBİYE YOK AHLAK YOK SAYGI YOK

113
0
yanıtYanıtla
SERKANKA42:

sanat camiasındaki aşkların evliliklerin hepsi nefes alıncaya kadardır. hiçibiri birbirini sevmiyor. hepsi menfaat para şöhret ilişkisi.

110
0
yanıtYanıtla
Aysima:

Hiçbirşey demeye gerek yok gerçekten sagdece ölene oluyo 5 gün önce Eylüle 4 gün önce Leylaya 3 gün önce tren kazasindakilere uzuluyorduk simdi herkez unuttu haberlerde bile cikmiyo yazık iyiki adam bunla evli deyilmis, bu sahte ve nankör insanlardan kurtulmus

102
1
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title