Haberler

Oynadığım Rolün Ruhuyla Besleniyorum

'Patlak Sokaklar: Gerzomat' filminde sinsi bir dedektifi canlandıran Selin Demiratar: Ben oynadığım rolün ruhsal durumuyla besleniyorum.

Türk sinemasının ilk absürt komedi denemesi olan 'Patlak Sokaklar: Gerzomat' filminde 'Jennifer' adında bir dedektifi canlandıran Selin Demiratar, Şamdan Plus dergisinden Deran Özer'e samimi açıklamalar yaptı. İşte Demiratar'ın oyunculuk tutkusu ve filmiyle ilgili açıklamaları...

Son günlerde, 'Patlak Sokaklar: Gerzomat' adlı filmle gündemdesiniz. Önce filmdeki rolünüzden bahsedebilir misiniz?

Filmde oynadığım karakter, 'Jennifer' adında başarılı olmak isteyen bir dedektif ama hayatında bir türlü başarıyı yakalayamamış.

HEYECANLI BİR EKİP

Daha önce oynadığınız dizide de 'dedektif' rolünü canlandırıyordunuz; kendinizi tekrarlama duygusu yaşadınız mı?

Yaşamadım çünkü hiçbir şekilde aynı ruha sahip karakterler değil. Daha önce oynadığım karakterin aksine; kadınsı, umursamaz ve sinsi bir kadın 'Jennifer'.

Filmde aksiyon sahneleri var mı? Finalde bir aksiyon sahnesi var. Film absürt komedi olduğu için daha değişik aksiyon sahneleri düşünülmüş.

Bu sahneler için özel olarak bir çalışma yaptınız mı?

Teknik anlamda yapmadım ama final sahnesinde, hep beraber oyunculuk anlamında kafa yorduk tabii.

Filmin senaryosunu yazan ve oyuncu kadrosunda da bulunan BatesMotelPro grubunu nasıl buluyorsunuz?

BatesMotelPro, kendini kanıtlamış bir grup. İnternette onlarca çalışmaya imza atmışlar. Ben de severek takip ediyordum. Yaptıklarına inanan ve heyecanlı bir ekip, onlarla çalışmak çok keyifli oldu.

BAŞTA ÖNYARGILIYDIM

Filmin konusu biraz da 'Fringe' dizisine benziyor; çatlak bir profesör, bilim kurgu vs. Bu tarz dizileri izler misiniz?

'Patlak Sokaklar: Gerzomat' filmi tamamen Amerikan polisiyesini ti'ye alıyor. Tüm bildiğimiz dizi ve filmlere göndermeleri var. Ben enteresan, farklı hikayeleri de izlemeyi çok seviyorum.

En beğendiğiniz bilim kurgu veya polisiye dizileri nedir? Sherlock Holmes'un dizisini takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum.

Oynadığınız filmde seslendirme de yapılmış, kendinizi başka birinin sesiyle izlemek nasıl bir duyguydu?

Sinemada izlerken başta önyargılı olmama karşın, herkesin sesini farklı izlemek keyifliydi.

Size seçme şansı tanınsa; hayran olduğunuz hangi ünlü yönetmenle çalışmak isterdiniz?

Tim Burton'la çalışmak isterdim, onun filmlerini ve hikayelerini çok beğeniyorum.

Oynayacağınız rollere nasıl hazırlanıyorsunuz?

Oynadığım rolün ruhsal durumuyla besleniyorum diyebilirim. Nasıl ki bir kitabı okurken hepimiz o karakter oluyorsak, her okuduğunuz karakterin enteresan bir yönünü bulmak da çok güzel.

#Sayfa#

ORTAKÖY BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL

Şu an hangi semtte oturuyorsunuz? Oturduğunuz semtin sizin için özel bir anlamı var mı?

Ortaköy'de yaşıyorum ve çok seviyorum. Tüm kalabalığına rağmen tarihiyle, esnafıyla kısacası her şeyiyle çok özel bir semt olduğunu düşünüyorum.

Modayı takip eder misiniz?

Modayı seviyorum ama büyük bir tutkuyla değil. Modanın hayatın renklerinden biri olduğunu düşünüyorum.

Beğendiğiniz tasarımcılar var mı?

Özgür Masur'un tasarımlarını çok seviyorum.

ÖLENE KADAR BU İŞTEYİM

Beğendiğiniz oyuncular kimler ve beğendiğiniz oyuncunun en etkilendiğiniz performansı hangi filmdeydi?

'Prozac Nation'da Christina Ricci'yi, 'Cani' filminde Charlize Theron'u, 'Goya'nın Hayaleti'nde de Natalie Portman'ın performanslarını çok beğeniyorum.

Sizce kaç yaşına kadar oyunculuk yaparsınız?

Yaş sınırlamam olmaksızın, ölene kadar oyunculuk yapmak istiyorum.

AİLEM DESTEK

Sinema ve dizi çekimlerinin dışında neler yaparsınız?

İşimin olmadığı zamanlarda spor yapmaktan ve seyahat etmekten hoşlanıyorum. Daha önce hiç gitmediğim yerleri gezmeyi çok seviyorum.

Ailenize düşkün müsünüzdür?

Çok düşkünüm.

Ağabeyiniz de sinema sektörünün içindeymiş, ailenizin sizin oyunculuğunuza yaklaşımı nasıl?

Onlardan izleyici gözüyle ilk yorumları alırım. Bana çok yardımcı oluyorlar.

Spor yapar mısınız ve beslenmenize dikkat eder misiniz?

Spor mutlaka yapıyorum. Yediklerime de belli oranda dikkat ediyorum.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Selin Demiratar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title