Haberler

Set çalışanlarına saldırıda bulunan zorbalarla ilgili konuşan Kaynarca: Biz onlarla başa çıkamayız

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde, Maltepe'de bir oteldeki çekimler için hazırlık yapan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin set çalışanları, alkollü ve uyuşturucu etkisinde olan kişiler tarafından saldırıya uğramıştı. Dizinin başrollerinden Oktay Kaynarca, kadın çalışanlara saldıran zorbalar hakkında "Onlar profesyonel, biz onlarla başa çıkamayız" dedi.

Önceki gün Ulus'ta görüntülenen Oktay Kaynarca, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin Maltepe'de yapılan çekimlerinde kadın çalışanlara saldıran zorbaları sert bir dille eleştirdi. Usta oyuncu, "Adamların 50 tane suç dosyası var. Onlar profesyonel, biz onlarla başa çıkamayız" dedi.

"HAKKIMDA SUÇ DUYURUSU OLABİLİR"

Milliyet'in haberine göre, saldırganların, "Bizi ölümle tehdit etti" iddialarına oyuncu, "Orada bir tartışma oldu. Biz de onlara bağırdık. Ama tabii kendilerini kurtarmak için söylemediğimiz şeyleri, söylemişiz gibi aktarıyorlar. Hakkımda suç duyurusunda bulunmuş olabilirler. Yarın savcılığa gideceğim ve öğreneceğim her şeyi" karşılığını verdi.

NE OLMUŞTU?

Maltepe'de bir otelde çekimler için hazırlık yapan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin set çalışanları, alkollü ve uyuşturucu maddenin etkisinde oldukları iddia edilen kişilerce sözlü ve fiziksel saldırıya uğramıştı. Otelde kalan üç kişi, fotoğraf çektirme bahanesiyle oyuncuların kaldığı odanın önüne gelmişti. Oyuncular şüphelilerin alkollü olduğunu fark ederek fotoğraf çektirmeyi kabul etmemişti.

KAPIYI TEKMELEMİŞLERDİ

Oyuncular otelin lobisine inerken bir şüpheli, set çalışanlarının kaldığı oda kapısını tekmelemişti. Çalışanlar korku içinde kapıyı kilitlerken, çalışan Gülcan S. otel odasının penceresine çıkarak yardım istemişti. Çıkan kavga sonrası üç kişi gözaltına alınmıştı. Saldırganların çok sayıda suçtan sabıkasının olduğu öğrenilmiş, olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansımıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Kaynarca Milliyet Maltepe Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

özcan:

o kadar adam öldürüyorsunuz bunlarla nasıl başa çıkmadınız:))

43
4
yanıtYanıtla
Karkas kartalı:

Gençlere özendirilen diziler bunlar o yüzden daha eğitici saygılı bilime insanlığa faydalı diziler yapın böylece her şey yoluna girecektir

42
3
yanıtYanıtla
ACITTIMI?:

MILLETI MAFIVARI YASAMA KANUN DISI YOLLARA SEHIR ESKIYALIGINA DIZILERLE ROL MODEL OLARAK EGITIM VE KÜLTÜR SEVIYESI BELLI BIR KESIMI SIZ VE SIZIN GIBILER ÖZENDIRIYOR EKTIGINIZI BICIYORSUNUZ BETER OLUN CÜNKI BU ÜLKEDE TÜRK AILE YAPISINI GENEL AHLAK VE KÜLTÜRÜMÜZÜ OYNADIGINIZ DIZILER DOLAYISI ILE PARA VE SÖHRET UGRUNA SIZ VE SIZIN GIBILER YOZLASTIRDI BOZDU.

42
2
yanıtYanıtla
yalnız değilmişim bu konuda:

süper yorum cuk diye oturmuş yerine diyecek söz yok sağolun bravo !

yanıt0
yanıt0
Alkiş:

Dünyanın en gereksiz dizisi ve aktörü .. yorum harika

yanıt1
yanıt0
mahmut:

demek ki neymiş gerçek hayat çok farklı dizilerde size özenen gençler var çektiğiniz dizileri bir sorgulayın topluma örnek olun.

37
5
yanıtYanıtla
Oğuzhan M.:

Hani Babaydınız

27
8
yanıtYanıtla
Kabız memed:

KARTON BABA BUNLAR ..

yanıt0
yanıt0
yorumcu:

alpaslana havale et o halleder.

24
5
yanıtYanıtla
ADAM:

ALPASLAN BABA OLACAK YALNIZ. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title