Haberler

Nusret Gökçe, gökyüzüne pankart açtırıp deprem felaketi yaşayan Türkiye için yardım istedi

Güncelleme:

Depremzedeler için AFAD'a 25 milyon TL bağışlayan dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe, bu sefer de yurt dışında bir uçağın arkasına "Türkiye için yardım" pankartı açtırarak bağış çağrısında bulundu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından afet bölgesine mutfak kurduran ve sürekli bağış çağrısında bulunan sosyetik kasap Nusret Gökçe, geçtiğimiz günlerde AFAD'a 25 milyon TL bağış yaptı. Gökçe, Türkiye için bir kez daha yardım çağrısında bulundu.

GÖKYÜZÜNDE PANKART AÇTIRDI

Gökyüzüne Türkiye için yardım isteğini yazdıran Gökçe, 51,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından herkese ulaşabilmek için paylaşımları İngilizce olarak yapmaya devam ediyor. Uçakla pankart açarak gökyüzünden "Türkiye için yardım" çağrısında bulunan şef paylaşımına, Mustafa Yıldızdoğan'ın Bizim Memleket adlı şarkısını ekledi. Nusret Gökçe, uçağın gezdiği videoyu da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

AFAD'a bağış yapan Nusret Gökçe, "Evet o gün bugün devlet millet el ele Nusret markası olarak 25 milyon TL AFAD'a bağışta bulunuyoruz haydi Türkiye'm" ifadelerini kullanmıştı.

Nusret Gökçe, gökyüzüne pankart açtırıp deprem felaketi yaşayan Türkiye için yardım istedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kasap Nusret Nusret Gökçe Türkiye Deprem Gökçe AFAD Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (6)

Deniz Yurt:

Boş insansın bomboş

7
7
yanıtYanıtla
Mehmet Kapkiner:

helal sana vatan evladı

10
3
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

biz ne evladiyiz lan ...bos yapma

yanıt0
yanıt0
Mehmet Kapkiner:

mehmet helal sana kahraman vatan evladı

8
1
yanıtYanıtla
Selami Şaşmaz:

Allah razı olsun. Devlet millet elele her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz inşallah.

5
0
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

haaa gelirsin, bu milletle piknige bile gidemezsin

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title