Haberler

Mini Şortlu Jartiyerli Ev Kadını

Güncelleme:

Songül Öden'i hiç böyle görmediniz! Ünlü oyuncu mini şortu ve jartiyeri ile sahneye çıkacak.

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin çok beğenilen karakteri Songül Öden, 'Küçük Adam Ne Oldu Sana?' isimli müzikalde mini şortu ve jartiyeri ile sahneye çıkacak.

Sahne alacağı oyun ile ilgili konuşan Öden, canlandıracağı karakterler ile ilgili de bilgi verdi. Öden iki farklı karakteri canlandıracağına dikkat çekerek şöyle söyledi: "Biri saf bir kız, diğeri ise sert ve dominant bir karakter"

DÜN AKŞAM DA MİNİ BİR ETEKLE İZLEYİCİ KARŞISINDAYDI

Kanal D'nin büyük bir ilgiyle takip edilen sevilen dizisi "Umutsuz Ev Kadınları"nda bu hafta, Yasemin (Songül Öden) hemşire kılığına girip, Sinan'ın (Serhat Tutumluer) karşısına çıktı

Dizinin en son yayınlanan bölümünde; Yasemin, Emel (Özge Özder) ve Sinan'ı hastanede öpüşürlerken yakalıyor ve bunun üzerine hastanede olay çıkarıyor. Emel de, güvenliği çağırarak Yasemin'i hastaneden kovduruyor. Üstüne üstelik Yasemin'in hastaneye girişi de yasaklanıyor.

Sinan'la yüzleşmek isteyen Yasemin de, arka kapıdan hastaneye sızıyor ve hemşire kılığına girerek Sinan'ın karşısına çıkıyor. Ama Öden'in biraz abartılı bir hemşire olduğu kesin bir gerçek. Özellikle giydiği mini etek olağanüstü kısaydı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Serhat Tutumluer Özge Özder Kanal D Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title