Haberler

MasterChef jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun "Çin tuzu" övgüsüne MHP'den tepki geldi

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Hidayet Vahapoğlu, MasterChef yarışmasında Somer Sivrioğlu'nun "Çin tuzu" olarak bilinen monosodyum glutamatı övmesine tepki gösterdi, "Ne karşılığı reklam yapıyor" dedi.

Önceki akşam MasterChef'te Somer Sivrioğlu "Çin tuzu" olarak bilinen monosodyum glutamat kararında kullanılması halinde çok zararlı olmadığını söyledi. Bu sözlerine ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Hidayet Vahapoğlu "Bu adama Çin tuzunun reklamını ne karşılığı yaptın diye birisi sormalı" sözleriyle karşılık verdi.

"HİÇ ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Sivrioğlu, programda "Çin tuzu"nu eline alarak yarışmacılara "İnsanlar monosodyum glutamatın kötü bir şey olduğunu düşünüyorlar. Hiç öyle bir şey yok. Mantıklı kullanılırsa çok önemli bir ürün" ifadeleriyle ürünü anlattı.

Somer Sivrioğlu'nun bu sözlerine Mhp'den tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Hidayet Vahapoğlu, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Tarım Bakanlığı'nı ve RTÜK'ü konuyla ilgili adım atmaya çağırdı.

"BU ADAMA BİRİ SORMALI"

İki kurumu etiketlediği paylaşımında Vahapoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı "Bu adama Çin tuzunun reklamını ne karşılığı yaptın diye birisi sormalı monosodyum glutamat (MSG) yiyecklere sahte lezzet katan,bağımlılık yapan, doyma hissini ortadan kaldıran, kalp-damar hastalıkları ve obezitenin öncelikli sebeplerindendir. Gizli reklamdır "

MHP Genel Başkan Yardımcısı Vahapoğlu, MasterChef'in ünlü şefi Somer Sivrioğlu'na tepki gösterdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Vahapoğlu, MasterChef'in ünlü şefi Somer Sivrioğlu'na tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Milliyetçi Hareket Partisi Hidayet Vahapoğlu Somer Sivrioğlu MHP Haberler

500

Yorumlar (145)

Kara:

Burda vekil cok iyi bir tespitde bulunmus. Anlamayan arkadaslar var. Adi cin tuzu olan insan sagligi icin cok zararli bir madde vekil turk toplumu icin gorevini yapmis. O şefinde turk toplumunun sağligi umrunda olmadigi icin reklamini yapmis supliminal mesaj vermis

184
4
yanıtYanıtla
Saygılar:

Vekil iyi tespitte bulunmuşta biraderim önemli olan ülkemizdeki ambalajlı yiyecekler birazda bizleri bilgilendirsinler tükettiğimiz ürünlerin içindeki maddeleri 2-3sene tarihli gıdaları söylesinler bi yoğurt 1ay tarihi olurmu hazır çorbalar vs en çok kanserojen yapıcı maddeleride söylesinler kimin nereden menfaati varsa ona göre konuşmasın bize hakikatleri söylesinler ama onların bi cevapları olur çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez saygılar.

yanıt2
yanıt1
hakanca:

vekil çok haklı çin tuzu fast foodlarda kullanılır bolca ve tat verir iştah artırır obeziteye yol açar . . zaten kullanan şefin halindende belli oluyo onun gibi 300 kilo olmak istiyosanız kullanın

163
4
yanıtYanıtla
Esra:

Aynen zehiri halka masum bir şeymiş gibi göstermek de ne mantik

157
9
yanıtYanıtla
mhp ülkenin milliyetciliğini kullanan cahil bir :

ne kadar cahil insan varsa mecliste bu mhp oy atan kısım da cahil takım tutar gibi parti tutuyorlar

58
54
yanıtYanıtla
Kürşad:

En azından hainlere çanak tutmuyorlar.Bu herşeye bedel.

yanıt12
yanıt1
nuri:

sen yaz ne yaptin icraatlarin ne ülkeye faydan ne bilelim klavye atıcısı sende haklısın atmaya vergi yok .....

yanıt8
yanıt3
Gerçekler:

Cahillikten bahseder iken 80 yıllık partinin heykelden başka bir icraatı olmamasına karşı oy veren kesim cahilin önde gideni.ama sizde haklısınız vizyon yokki doğru karar verebilesiniz

yanıt1
yanıt1
vatandaş:

sayın vekil reklamı şef yapmıyor acun yapıyor cahil vekil yazık

44
44
yanıtYanıtla
Kürşad:

MHP yi eleştirenin ucu Kandile çıkar.

yanıt9
yanıt6
Tüm 145 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title