Haberler

    Merve Boluğur'un Son Hali Şaşırttı!

    Güncelleme:

    Oyunculuk kariyeri sonrası müzik piyasasına giriş yapmaya hazırlanan oyuncu Merve Boluğur, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Boluğur'un 'Hollywood yıldızı' benzetmesi olay oldu. İşte detaylar...

    Otoparka aracını bıraktıktan sonra başta Beymen olmak üzere dünyaca ünlü mağazaları gezen Merve Boluğur, bir mağazadan çıkarken gazeteciler tarafından görüntülendi.

    Subay şapkalarını andıran şapkası ve değişik tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Boluğur, objektiflere poz verdikten sonra muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

    ŞAŞIRTAN BENZETME

    Çekilen fotoğraflara göz gezdirmek isteyen başarılı oyuncu, "Vay! Hollywood yıldızı mıyım neyim ben?" diyerek fotoğrafları çok beğendiğini dile getirdi.

    Neşeli olduğu gözlerden kaçmayan ünlü oyuncu, bir yandan mesajlaşırken bir yandan da alışveriş turunu tamamladı.

    MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

    Merve Boluğur, Türk model, sinema ve dizi oyuncusudur. Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmıştır.

    Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006 : 2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT'de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Kolpa'nın Kadınım şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynamıştır. Keremcem'in Yutkunamıyorum şarkısının klibinde de oynamıştır.

    Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. Mayıs 2012 ayı itibarıyla Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur. Murat Dalkılıç'ın 2016'da çıkardığı Epik adlı albümündeki Boya Gitsin şarkısında eşiyle düet yapmıştır. 2018 yılı Mart ayında 'Merve Boluğur' adıyla kozmetik markası kurmuştur ve ilk ürünü kırmızı ruj olmuştur.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Merve Boluğur Hollywood Beymen Magazin Haberler

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

    TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

    13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

    13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

    Bakmadan Geçme

    Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
    Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

    Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title