Haberler

Mehmet Akif Alakurt'tan yine gündeme bomba gibi düşecek hareket! İçki içip araç kullandı

Güncelleme:

Bir dönemin ünlü oyuncusu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda eleştiri oklarını yine üzerine çekti. Alakurt, bir elinde sigara diğer elinde içkiyle otomobil kullandı.

Son dönemde takipçilerine sarf ettiği sinkaflı sözlerle gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt, yine tepki çekecek bir harekete imza attı. Alakurt, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, bir elinde sigara diğer elinde içkiyle görüldü. Alakurt'un aynı anda aracını kullanması ise oldukça tepki çekti.

ADANALI DİZİSİYLE YILDIZI PARLAMIŞTI

2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanan ve Türkiye'yi birçok yerde temsil eden Mehmet Akif Alakurt, "Sıla" dizisiyle sektöre giriş yapmıştı ve "Adanalı" dizisiyle de yıldızı parlamıştı.

ANİDEN ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Birçok projede yer aldıktan sonra hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Alakurt, ani bir kararla oyunculuğu bırakıp ortalıktan kaybolmuştu.

EKRANLARA VEDA ETMİŞTİ

Bir süre önce oyunculuğu bıraktığını açıklayan Alakurt, "Yeniden ekrana dönmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Teklifler geliyor ama artık ekrana dönmeyi düşünmüyorum" yanıtını vermişti.

Mehmet Akif Alakurt'tan yine gündeme bomba gibi düşecek hareket! İçki içip araç kullandı

Mehmet Akif Alakurt'tan yine gündeme bomba gibi düşecek hareket! İçki içip araç kullandı

Mehmet Akif Alakurt'tan yine gündeme bomba gibi düşecek hareket! İçki içip araç kullandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (73)

vtnds:

adamın özel hayatından size ne

3
14
yanıtYanıtla
he:

Pardon. Arabayı evinin salonunda içerken kullanıyor değil mi? Bir de gizli kamera yerleştirmiş haberciler. O yüzden özel hayatına girerek ayıp etmişler.

yanıt8
yanıt0
ZZZ:

Kim nasıl isterse öyle yaşar. Yeterki yaşadığın özgürlük, başkasına zehir olmasın. yani neden harcamak istiyorsunuz onu anlamadım. Sevmek zorunda değilsiniz.

5
11
yanıtYanıtla
zekilere cevap verme isteği hisseden:

işte karşımda bir zeki daha. . . bir gün sevdiğin bir insanı alkollü bir şöför yüzünden kaybedersen anlarsın. . .

yanıt9
yanıt2
aga:

galiba nerde ise butun dunya da arkol ile araba kullanmak yasak ilk konuyu anlar sigara konusunda ise hayat onun ne isterse yapar arkol aldigi iicn bu suc sayilacak ehliyet en az bes yil alinacak

yanıt2
yanıt1
sülo:

alkollü iken araç kullanmanın sınırı var promil değerini aşmadığın sürece istersen aga ol istersen zekilere cevap verme isteği hisseden ol ceza da almazsın kaza da yapmazsın.

yanıt0
yanıt0
HIKMET:

ya safsin yada cahil bir sanatcinin böyle bir davranis icinde bulunmasi bile utanc verici birsey, , yeterki baskasina zehir vermesin kelimesi, trafikte alkahol icen birini savunmak sanirim biraz mantik disi olmus:)

yanıt1
yanıt0
dr. emre:

burası amozon ormanları mı ki isteyen istediği gibi yaşıyor bu ne saçma bir felsefe. Toplu yaşamayı . t gibi öğreneceksiniz ve Allahın kurallarına boyun eğeceksiniz adiler

yanıt1
yanıt2
BABACAN:

ADAM KALİTE NOKTA

2
13
yanıtYanıtla
1907:

Adam olsaydı ortadan kaybolmazdı.

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title