Haberler

MasterChef Türkiye'de tartışma! Mehmet Yalçınkaya'dan takım arkadaşından özür dilemeyen Büşra'ya tepki

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak bölümünde özür krizi yaşanıyor. Burak Kaya, takım arkadaşı Büşra'nın kendisine hakaret ettiğini ileri sürüyor. Araya giren şef Mehmet Yalçınkaya ise Büşra'nın Kaya'dan özür dilemesi gerektiğini söyleyerek tepki gösteriyor.

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın üstlendiği MasterChef Türkiye, bu akşam 113. bölümüyle ekrana gelecek. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına ise Burak Kaya ve Büşra arasındaki hakaret tartışması damga vuruyor.

HAKARET İDDASI

Burak Kaya, aynı takımda mücadele ettiği Büşra'nın çekim için gittikleri Tokat'ta uçaktan inince kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. Büşra ise hakkındaki iddiayı kesin bir dille yalanladı. Oyun öncesi ikili arasında yaşanan tartışma, İstanbul'daki stüdyoda da devam etti.

MasterChef Türkiye'de tartışma! Mehmet Yalçınkaya'dan takım arkadaşından özür dilemeyen Büşra'ya tepki

YALÇINKAYA: ÖZÜR DİLEYECEKSİN

İkili arasındaki tartışmaya müdahale eden Mehmet Yalçınkaya, "Sen Burak'a onu kıracak dediysen özür diler misin?" diyor. Yaşanan durumda Burak Kaya'nın da kendisine aynı tavırla yaklaştığını söyleyen Büşra "Bunu ilk karşı taraf söylediği için ben söylemem" diyerek özür dilemeyi reddetti. Büşra'nın tavrına sinirlenen Yalçınkaya ise "Söyleyeceksin ve özür dileyeceksin" diyerek tepki gösteriyor.

MasterChef Türkiye'de tartışma! Mehmet Yalçınkaya'dan takım arkadaşından özür dilemeyen Büşra'ya tepki

MasterChef Türkiye'de tartışma! Mehmet Yalçınkaya'dan takım arkadaşından özür dilemeyen Büşra'ya tepki

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mehmet Yalçınkaya MasterChef Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

Eclipse Moon34:

Boş program iki yumurta kıracaklar bir pilav yapacaklar birbirleri ile dalaşacaklar diye insanlar bu programı seyrediyor maalesef bunun sebebi eğitim kaynaklı

37
4
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

hergun gundemde sacma sapan bır şey dıyorum artık,sankı cok onemlı..dunya kadar ısraf edıyorsunuz.bırısı ıstese bır tas yemek vermessınız.bı defolun gıdın artık..

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title