Haberler

Levent Üzümcü: Ahmet Necdet Sezer Beni Aradı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Levent Üzümcü, "12. Cumhurbaşkanı tarafından işime son verildi ve duyduğu rahatsızlıktan ötürü beni bu ülkenin 10. Cumhurbaşkanı aradı." dedi.

Hükümete yönelik eleştirileri nedeniyle Şehir Tiyatroları'ndan ihraç edilen Levent Üzümcü, Gazeteport'a verdiği röportajda 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in kendisini aradığını söyledi.

"BENİ ARAYIP DESTEK VERDİ"

Şehir Tiyatroları'ndan ihraç edilmesinin ardından kendisini 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in aradığını kaydeden Üzümcü, "Herkesin malumu ki bu ülkenin 12. Cumhurbaşkanı tarafından işime son verildi benim ve beni bu ülkenin 10. Cumhurbaşkanı aradı durumdan duyduğu rahatsızlığı söylemek üzere. Ailesiyle birlikte beni desteklediklerini söylediler." diye konuştu.

"BUNU İLK KEZ SÖYLÜYORUM"

Verilen cezanın kendisine değil, seyirciye verildiğini söyleyen Levent Üzümcü, "Konuk oyuncu olarak oyunda yer almak için teklif geldi. Ben de bunu kabul ettim. Çünkü verilen cezanın seyirci ayağını elimine etmeye çalışıyorum. Ayrıca bunu ilk kez söylüyorum. Eğer şehir tiyatroları aynı oyunda konuk oyuncu olarak beni çalıştırırsa, oradan bana bir konuk oyuncu maaşı verilecek. O paraları da toplayacağım ve Ali İsmail Korkmaz Vakfı ile Deniz Gezmiş Vakfı'na bağışlayacağım." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Necdet Sezer Levent Üzümcü Magazin Politika Haberler

500

Yorumlar (39)

ahmetMobil-ANDROID:

ahmet n sezeri ben secmedimki o senin gibilerin cumh başkn

67
9
yanıtYanıtla
sahin:

devlet sanatcısı adı altında yattığınız yerden para alıyor dizilerde oynuyorsunuz ülke adına hiçbir katkınız olmadığı gibi birde reklam adına dış güçlere maşa oluyorsunuz tamamınızın devlet sanatçılığı kaldırılmalı ne kadar çalışırsanız okadar ücret sistemine geçilmelidir

44
11
yanıtYanıtla
nevin 72:

ya sizin gözünüz kör kulağınız sağır olmuş. vatan hainisiz siz. levent üzüncü adam gibi adam

12
31
yanıtYanıtla
ellisekiz:

o tencere sen kapak zaten

27
11
yanıtYanıtla
SUNDURMA:

YİNE AK TROLLER BASMIŞ BURALARI. . .

13
21
yanıtYanıtla
YAMAN:

yokluğu hissedilmeyecek bir karakter. sorun yok. gidebilir.

21
10
yanıtYanıtla
Halk Mobil-ANDROID:

aman ha şehitlere bagislama

26
4
yanıtYanıtla
..Mobil-IOS:

Siz sanatçılığı bırakıp siyaset yapıyorsanız, siyaset yapınca olabileceklerede hazılıklı olmalıydınız.

25
4
yanıtYanıtla
Yilmaz Mobil-IOS:

Baska ne beklenir senin gibilerinden

20
4
yanıtYanıtla
ceylan:

Senin gibi ateistin yanında ancak böylesi olur

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title